Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Prezentare] HOUSE

HOUSE
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: HOUSE
Vârsta: 17 ani
Nume: Sebastian
Oraș: Halaucesti
Județ: Iasi
Țară: Romania
Jocuri preferate: Cs , Metin2 , Sa:mp , WoW , LoL , WoT .
O scurtă descriere despre tine:
Stiu ca multi dinre voi veti spune ca nu ma cunoasteti asa de bine sau deloc , asa ca , asta este sansa noastra sa ne imprietenim . Ma numesc Mocanu Sebastian , dar amicii imi spun Sebi sau pentru cine il intereseaza porecla mea  Țugui  , sincer sa fiu nici nu stiu de la ce vine ... Locuiesc in fosta capitala a Romaniei , Iasi , mai exact in comuna Halaucesti unde , chiar daca este sat este foarte bine amenajat . Sunt in clasa a X -a si invat destul de bine avand in vedere ca profesorii nu sunt foarte exsigenti . Am 1 metru 80 si ma mentin bine cu aprox. 66 de kg avand in vedere ca nu mananc asa de mult . De mic am avut si inca am un hobby , acela de a colectiona timbre de diferite forme si din diferite tari . Multi dintre voi poate cred ca este o pierdere de timp , dar sincer nu ma intereseaza , pe mine ma relaxeaza si decat sa fac altceva mai prostesc ... Ce mai pot spune , si eu ca restu lumii ies cu amicii la un gratarel , la o bere , la un suc , la disco etc. Si cu asta am terminat ce am avut de spus ...The End .

De unde ai aflat de CsBlackDevil: De pe google
Server preferat (server doar din comunitate!): Nu am unu anume .
O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links