Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume în joc: HOUSE
Vârsta: 17 ani
Nume: Sebastian
Oraș: Halaucesti
Județ: Iasi
Țară: Romania
Jocuri preferate: Cs , Metin2 , Sa:mp , WoW , LoL , WoT .
O scurtă descriere despre tine:
Stiu ca multi dinre voi veti spune ca nu ma cunoasteti asa de bine sau deloc , asa ca , asta este sansa noastra sa ne imprietenim . Ma numesc Mocanu Sebastian , dar amicii imi spun Sebi sau pentru cine il intereseaza porecla mea  Țugui  , sincer sa fiu nici nu stiu de la ce vine ... Locuiesc in fosta capitala a Romaniei , Iasi , mai exact in comuna Halaucesti unde , chiar daca este sat este foarte bine amenajat . Sunt in clasa a X -a si invat destul de bine avand in vedere ca profesorii nu sunt foarte exsigenti . Am 1 metru 80 si ma mentin bine cu aprox. 66 de kg avand in vedere ca nu mananc asa de mult . De mic am avut si inca am un hobby , acela de a colectiona timbre de diferite forme si din diferite tari . Multi dintre voi poate cred ca este o pierdere de timp , dar sincer nu ma intereseaza , pe mine ma relaxeaza si decat sa fac altceva mai prostesc ... Ce mai pot spune , si eu ca restu lumii ies cu amicii la un gratarel , la o bere , la un suc , la disco etc. Si cu asta am terminat ce am avut de spus ...The End .

De unde ai aflat de CsBlackDevil: De pe google
Server preferat (server doar din comunitate!): Nu am unu anume .
O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): -

Guest revan micutz
Posted

Salut, bine ai venit!

Guest revan micutz
Posted

Bine ai venit!

Topic Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.