blapZy Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Salut Vreau sa vorbesc despre player/admin care stau AFK doar pentru o buna activitate , nu mi se pare normal că cel care sta AFK sa primească admin/helper doar pentru că are o activitate bună el doar stand AFK Nu spun că mă deranjează cei care stau AFK pentru că asta tine serverul in top . Dar mi se pare anormal că cei care stau AFK sa primească/sa urce în grad De exemplu: Eu joc 2/3 ore pe zi pentru că atât îmi permite programul dar în acele ore incerc sa îmi fac treabă cat mai bine că admin , iar un player intra pe server sta AFK 2/3 zile fara sa joace fara sa cunoască serverul/jucătorii, face o cerere și primește Admin , mai sta 7 zile AFK din care doar două admineaza și primește upgrade , unii dintre ei nici măcar nu cunosc comenzile de admin , cum poți să încarci nisip daca nu ști ce e lopata , in fine am dat un exemplu la repezeală . Sper să înțelegeți ceea ce zic. Mulțumesc , toate cele bune! blapZy 😉 1
#Steeven.™ Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Solved. Thank you very much for your suggestion, but unfortunately we cannot remove any admin, I understand perfectly what you mean but at the moment I cannot promise you big changes. 5
Recommended Posts