DON#POWELL Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 (edited) Call of Juarez: Gunslinger Gunsilger revine cu istoria clasica din seria Call of Juarez , si ne reintoarcem la cele mai bune momente ale unor Tecland care in ocazii se infrunta cu formatul digiral pentru un model de business care cauta o calitate mult mai buna si equisibila. Foarte aproape a fost Call of Juarez sa piarda rumbul datorita jocului mai putin po[CENSORED]t "The Cartel" totusi Techland a recuperat pulsul si revine cu "Gunslinger". Grafice cel-shading , actiune si divertisment pur si dur sunt mare succesuri al acestui joc. Era o data in vechiul oest La aceste inaltimi deja au publicat un pre review despre Gunslinger , este foarte clar ca au superar originalul. Nu vorbim despre cum era vechiul Call of Juarez ci despre istorie care este una originala si noua care lasa un pic confuz publicul deoarece are un stil mai comic insa forte original. Totul va depinde , cum este logic, de habilitatea noastra cu armele , asa cum si electia noastra referitor la nivelul de dificultate . Poti opsa pentru Easy , Normal , o sa se dezbloqueze o alta campanie pentru prima data , asta va fi cheia pentru a obtine experienta si distractie deplina. Bun dragi prieteni iata acum si detalile jocului: Plataforma: PC Disponibil si prentru: X360 PS3 Produs de:Techland Distribuitor:UbiSoft Gener: Actiune,Aventura (FPS) (Western) Lanzamiento: 22 martie 2013 (Pegi: +16) Ani recomandati (PEGI): GAMEPLAY Edited June 21, 2015 by • What's UP Doc ? • Editat de What's UP Doc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diez Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Merita incercat. Grafica e buna si povestea la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Inca nu am jucat Call of Juarez: Gunsliger, dar am jucat Call of Juarez: Blood in Bound si dupa parerea mea, a avut o poveste uimitoare, emotionanta cu tot ce-i trebuie, gameplay-ul a fost usor si distractiv...ce sa ma zic. Sper sa nu ma dezamageasca Gunsliger cum a facut-o The Cartel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts