Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Call of Juarez: Gunslinger


DON#POWELL
 Share

Recommended Posts

Call of Juarez: Gunslinger

 

call_of_juarez_gunslinger-2242898.jpg

 

 

Gunsilger revine cu istoria clasica din seria Call of Juarez , si ne reintoarcem la cele mai bune momente ale unor Tecland care in ocazii se infrunta cu formatul digiral pentru un model de business care cauta o calitate mult mai buna si equisibila.

 

Foarte aproape a fost Call of Juarez sa piarda rumbul datorita jocului mai putin po[CENSORED]t "The Cartel" totusi Techland a recuperat pulsul si revine cu "Gunslinger". Grafice cel-shading , actiune si divertisment pur si dur sunt mare succesuri al acestui joc.

 

Era o data in vechiul oest

 

La aceste inaltimi deja au publicat un pre review despre Gunslinger , este foarte clar ca au superar originalul. Nu vorbim despre cum era vechiul Call of Juarez ci despre istorie care este una originala si noua care lasa un pic confuz publicul deoarece are un stil mai comic insa forte original.

 

 

call_of_juarez_gunslinger-2242949.jpg

 

 

Totul va depinde , cum este logic, de habilitatea noastra cu armele , asa cum si electia noastra referitor la nivelul de dificultate . Poti opsa pentru Easy , Normal , o sa se dezbloqueze o alta campanie pentru prima data , asta va fi cheia pentru a obtine experienta si distractie deplina.

 

 

call_of_juarez_gunslinger-2242948.jpg

 

 

Bun dragi prieteni iata acum si detalile jocului:

 

Plataforma: PC

Disponibil si prentru: X360  PS3

Produs de:Techland Distribuitor:UbiSoft

Gener: Actiune,Aventura (FPS) (Western)

Lanzamiento: 22 martie 2013 (Pegi: +16)   Ani recomandati (PEGI):

pegi_3.pngpegi_7.pngpegi_12.pngpegi_16_ilu.pngpegi_18.png
 
 
GAMEPLAY
 
Edited by • What's UP Doc ? •
Editat de What's UP Doc ?
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Inca nu am jucat Call of Juarez: Gunsliger, dar am jucat Call of Juarez: Blood in Bound si dupa parerea mea, a avut o poveste uimitoare, emotionanta cu tot ce-i trebuie, gameplay-ul a fost usor si distractiv...ce sa ma zic. Sper sa nu ma dezamageasca Gunsliger cum a facut-o The Cartel

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links