Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

"Craiova a reusit sa-si consolideze locul 2!" Cum comenteaza Emil Sandoi meciurile din playoff ale oltenilor! "Aici o sa fie cheia in meciul de la Cluj!"

Fostul jucator si antrenor al oltenilor a vorbit la Pro X despre cum arata Craiova in playoff in acest an, el observand o crestere a echipei in ultima vreme. 

"Favorita este CFR, pentru ca a avut un parcurs de metronom in tot acest sezon, dar si Craiova este o candidata la titlu. Acum deja FCSB-ul a pierdut putin teren, iar eu am vazut o constanta in playoff pentru Craiova, care n-a fost in sezoanele trecute. In anii trecuti, Craiova facea o figura deosebita in sezonul regulat, iar apoi in playoff se naruiau toate sperantele. Din punctul asta de vedere, in acest sezon in playoff, Craiova a demonstrat o maturitate si in rezultate, si in joc. Au trecut 4 etape din playoff, a fost acea infrangere la FCSB, o infrangere categorica din punct de vedere al scorului, dar in rest Craiova a reusit sa adune 3 victorii in playoff. De-asta este acolo. Cred ca au reusit sa-si consolideze pozitia secunda in clasament pentru ca deja diferenta intre Craiova si FCSB e de 5 puncte, care pot fi recuperate

"Ivan si Mihaila sunt jucatori cu o explozie extraordinara!" 
Referitor la cum ar putea Craiova sa castige in meciul cu CFR Cluj, fostul fundas a enumerat cateva dintre calitatile oltenilor. 

"Ma gandeam ca mi s-a terminat bateria la ceas. Cateodata si ceasurile mai au o intarziere de cateva secunde. Daca ar fi o secunda de intarziere pentru CFR, poate i se defecteaza automaticul lui Petrescu, si Craiova reuseste vreo surpriza

Edited by K#Nz0
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.