Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Request Recruitment [Accepted]

Qween
 Share

Recommended Posts

uviTR2Y.png Nick: Qween
uviTR2Y.png Nume reak:  Alexandra
uviTR2Y.png Cati ani ai?: 19
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Cs1.6 de 6 ani , SA:MP am jucat aprox. 6 luni insa m-am lasat, FIFA 15 de 1 an.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Romania - Bacau insa de 4 luni locuiesc in U.K -  Hull.
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt o persoana simpla ,pitica :)), ambitioasa , curioasa , rabdatoare. Sunt o iubitoare de pisici, imi place foarte mult footbal-ul(sa joc sau sa-l urmaresc) Imi place sa ajut pe cei care au nevoie cu adevarat de ajutor. Serioasa cand trebuie si glumeata cu persoanle pe care le cunosc. Prind repede cand este nevoie sa invat ceva nou. Nu suport prostia, minciunile, fitele, ma lasa cu un gust amar in gura. Sunt innebunita dupa anime-uri. Lumea de cele mai multe ori ma crede ciudata :)).
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Ambitioasa , glumeata, receptiva, rabdatoare.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Timida cu persoane noi , pun repede la suflet vorbele rele menite sa ma faca sa ma simt rau, incapatanata , ma incred prea repede in oameni.
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): De cateva saptamani incerc sa fiu cat mai activa in categoria Devil's CLub - Social / Media(chiar daca stiu ca se poate mai mult) si in cadrul domeniului Overwatch.
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA):  Devil's Club
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Destul de bine, as putea spune 70%, am inceput de curand aici in U.K niste cursuri numite E.S.O.L care se specializeaza in imbunatatirea limbi engleze.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Dap, astept cu nerabdare coletul cu castii cu microfon.
uviTR2Y.png Metode pentru contact: Steam , email, whatsapp.
uviTR2Y.png Ultima cerere: Asta e prima cerere.

• I love it 2
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links