Qween Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Nick: Qween Nume reak: Alexandra Cati ani ai?: 19 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Cs1.6 de 6 ani , SA:MP am jucat aprox. 6 luni insa m-am lasat, FIFA 15 de 1 an. De unde esti?(tara si oras): Romania - Bacau insa de 4 luni locuiesc in U.K - Hull. Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt o persoana simpla ,pitica :)), ambitioasa , curioasa , rabdatoare. Sunt o iubitoare de pisici, imi place foarte mult footbal-ul(sa joc sau sa-l urmaresc) Imi place sa ajut pe cei care au nevoie cu adevarat de ajutor. Serioasa cand trebuie si glumeata cu persoanle pe care le cunosc. Prind repede cand este nevoie sa invat ceva nou. Nu suport prostia, minciunile, fitele, ma lasa cu un gust amar in gura. Sunt innebunita dupa anime-uri. Lumea de cele mai multe ori ma crede ciudata :)). Noteaza cateva din calitatile tale: Ambitioasa , glumeata, receptiva, rabdatoare. Spune-ne cateva din defectele tale: Timida cu persoane noi , pun repede la suflet vorbele rele menite sa ma faca sa ma simt rau, incapatanata , ma incred prea repede in oameni. Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): De cateva saptamani incerc sa fiu cat mai activa in categoria Devil's CLub - Social / Media(chiar daca stiu ca se poate mai mult) si in cadrul domeniului Overwatch. Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Devil's Club Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Destul de bine, as putea spune 70%, am inceput de curand aici in U.K niste cursuri numite E.S.O.L care se specializeaza in imbunatatirea limbi engleze. Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Dap, astept cu nerabdare coletul cu castii cu microfon. Metode pentru contact: Steam , email, whatsapp. Ultima cerere: Asta e prima cerere. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robila Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Pe care platforme joci? De la 1 la 10, cat de rabdatoare esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qween Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Acum 9 minute, robila a spus: Pe care platforme joci? De la 1 la 10, cat de rabdatoare esti? Pe PS3 / PC si rabdarea mea este cat de cat buna ,nu as spune 10 pentru ca m-as minti pe mine insumi, dar iti spun sigur 7 ? . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#DEXTER Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 You got accepted. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts