Stendhal 𐌕 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Cristian Gațu și Radu Voina se tem doar de Spania la Mondial. Ambii cred că "tricolorele" se pot bate de la egal la egal cu orice echipă, dacă ies din grupa C a turneului final. "Dezavantajul e că sunt multe debutante, va fi un meci dificil pentru că e complicat să începi o competiție oficială cu o echipă cotată cel puțin la nivelul tău şi emoțiile își vor spune cuvântul. Cred că avantajul Spaniei faţă de noi este că ele joacă mai mult... chiar și cele din campionatul României sunt titulare", a spus fostul selecţioner al României. "Între Ungaria, Muntenegru și Spania trebuie să batem cel puțin una. E destul de încâlcită grupa noastră, dar dacă trecem în primele trei, întâlnim grupa D, cu Rusia, Suedia și Japonia, și aici eu văd că șansa e de partea noastră", a declarat şi fostul preşedinte al FRH, Cristian Gaţu. Lotul României la Campionatul Mondial de Handbal este format din Diana Ciucă, Denisa Dedu, Iulia Dumanska, Aneta Udriştoiu, Laura Pristăviţă, Cristina Neagu, Raluca Băcăoanu, Gabriela Perianu, Ana Maria Popa, Crina Pintea, Cristina Florică, Lorena Ostase, Sonia Seraficeanu, Mădălina Zamfirescu, Patricia Vizitiu, Andreea Polocoşer, Elena Dache.
Recommended Posts