Stefanut ;x Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Salut. Ma scuzati daca va pun aceasta intrebare "banala" dar sunt curios daca este cineva generos din comunitatea CsBlackDevil.Com adica aceasta care are serverul cat de cat po[CENSORED]t si ofere xRedirect pentru serverul Absolut.CsBlackDevil.Com GRATIS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo.NuTz Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Nu cred ca e dispus vreun server sa ofere xredirect gratis.Mai bine ai cauta sa faci 1parteneriat cu 1server clasic cat de cat po[CENSORED]t sa va ajutati intre voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNNNep0tu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Cam greu colegu' sti ca in ziua d azi trebuie sa investesti oleak daca vrei server po[CENSORED]t , cum zice si Yo.Nutz cam greu sa iti ofere cineva gratis incearca varianta lui sau incearca sa atragi si tu playerii cu concursuri pune la bataie ceva admine , vip-uri ca sa-i motiveze prezenta pe sv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDu*Pajura Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Hmmm,cam greu sa obti un xredirect gratis Cum de altfel nici tu nu faci nimik Moca si stii foarte bine la ce anume ma refer Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvy Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Este nevoie de 10 useri sa confirmati ca nu da nimeni xred pe gratis?Lasati +1 si postati doar daca oferiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanut ;x Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Este nevoie de 10 useri sa confirmati ca nu da nimeni xred pe gratis?Lasati +1 si postati doar daca oferiti. Corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotrul Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Foarte greu e sa primesti XRED gratis ......E buna varianta aia..PARTENERIAT>>>>>> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3 # VivA * Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 (edited) sa incerc si eu , vinde cineva xredirect ? sau parteneriat sa facem ca suna mai bine @ Daca e vre`un detinator interesat ma poate contacta la ID : viva4chips sau skype : viva.bogdan225p.s Pana la urma apelez la voi , acuma sa nu credeti ca ne milogim la serverele po[CENSORED]te , ca noi ne-am cam pierdut pe drum , doar nu ma voi duce sa ma leg cu alte servere din alte comunitati , stiti voi ... imi place comunitatea si vreau sa vad daca e interesat careva , pana la urma asta e .Stiu ca fiecare server sa ridicat singur , prin multa munca si multi oameni fideli , vom vedea Suntem dispusi sa investim si pe partea financiara Edited March 25, 2013 by CaRa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^AleXxX^ Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Stefanut cand ai timp,vb pe mess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanut ;x Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Dati T.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts