Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Rezolvata] Ofera Cineva xRedirect ?

Stefanut ;x
 Share

Recommended Posts

Cam greu colegu' sti ca in ziua d azi trebuie sa investesti oleak daca vrei server po[CENSORED]t :) , cum zice si Yo.Nutz cam greu sa iti ofere cineva gratis incearca varianta lui :) sau incearca sa atragi si tu playerii cu concursuri pune la bataie ceva admine , vip-uri ca sa-i motiveze prezenta pe sv

sa incerc si eu , vinde cineva xredirect ? sau parteneriat sa facem ca suna mai bine  :D

@ Daca e vre`un detinator interesat ma poate contacta la ID : viva4chips sau skype : viva.bogdan225

p.s Pana la urma apelez la voi , acuma sa nu credeti ca ne milogim la serverele po[CENSORED]te , ca noi ne-am cam pierdut pe drum , doar nu ma voi duce sa ma leg cu alte servere din alte comunitati , stiti voi ... imi place comunitatea si vreau sa vad daca e interesat careva , pana la urma asta e .

Stiu ca fiecare server sa ridicat singur , prin multa munca si multi oameni fideli , vom vedea

Suntem dispusi sa investim si pe partea financiara

Edited by CaRa
  • I love it 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links