Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Test cu SSD-ul ADATA SX950

Garrix -™
 Share

Recommended Posts

SSD-urile au devenit atat de accesibile incat nu ar trebui sa mai exista laptop sau calculator fara o unitate de acest tip. Ar trebui sa existe o lege care sa iti impuna instalarea unui SSD, atat de benefica este pentru sistem. Am avut ocazia pret de cateva saptamani sa folosesc SSD-ul ADATA SX950, un model din seria XPG dedicat gamerilor.

Acest model este prezentat de catre ADATA drept o solutie buna pentru gameri. Cu toate ca are o capacitate de 240GB si l-as vedea doar pentru sistemul de operare si programele cele mai folosite. Jocurile pot rula dupa parerea mea si de pe HDD, mai ales daca ai foarte multe si vrei sa le stochezi pe toate undeva.

Totusi, acest SSD de la ADATA face parte din seria XPG. Avantajul acestui SSD pe langa multe altele de pe piata este TWB de 200TB, ceea ce inseamna o durata foarte mare de viata. Jocurile fiind consumatoare mari, acest SSD s-ar descurca foarte bine in timp, iar aici discutam despre ani de utilizare.

Photo 14.01.2018, 16 36 43 Photo 14.01.2018, 16 37 10 Photo 14.01.2018, 16 37 17
 Photo 14.01.2018, 16 37 26 Photo 14.01.2018, 16 38 00
Specificatii
Capacitate: 240GB
Controller: Silicon Motion SM2258
Form factor: 2.5 inch
Interfata: SATA 3
Citire maxima: 560 MB/s
Scriere maxima: 520 MB/s
Random 4KB citire: 80K IOPS Max
Random 4K scriere: 90K IOPS Max
Rezistenta la soc: 1500G
MTBF: 2 mil ore
TBW: 200TB
Eu l-am folosit drept SSD principal. Am instalat Windows 10 pe el, ba chiar si cateva jocuri de test ca sa vad cat de bine se descurca. Recunosc ca sunt diferente destul de mari intre HDD si SSD atunci cand vine vorba de incarcarea jocurilor. Totul tine de buget mai departe si de cat de pasionat esti.

Testele pe care le-am rulat sunt unele clasice si aveti rezultatele mai jos. Intre timp vreau sa va mai spun ca in pachet ai toate accesoriile de care ai nevoie. V-am atasat o poza. Eu nu am avut nevoie de nici un fel de accesoriu de acolo deoarece carcasa mea are slot special pentru SSD. Fara alte comentarii, uite testele:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links