*HeeLsIIInG* Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Daca aditza tot a facut topicul de mai sus am si eu cateva intrebari de asistenta servere cine se mai ocupa ? adica daca vreau sa modific un plugin la cine sa apelez aici? sau cum sunt pluginurile create pentru comunitate unde le gasim?cine se mai ocupa de asistenta mai bine zis. Eu stiu ca un server nu are probleme in fiecare zi si parerea mea suportul nu ar trebui la toate serverele adica vine unul cu 1 sv de 2 zile si are parte de tot suportul posibil sa i se dea tot ma refer la pluginurile comunitare...cautand pe google zilele astea am gasit asta http://extream.ro/forum/anunturi/plugin-tag-customizat-t1784.html copii se apuca de facut bani si dupa 1-2 sapt pleaca din comunitate sau stiu eu .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiP! Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Vrei sa modifici un plugin ? Ai sectiunea Plugins - Cereri ,te ajutam cu mare drag ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twix# Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Asistenta la afiliati tine strict de forum, nu si de pluginuri sau probleme server ( adaugare / scoatere manageri + modificari categorie ). La camera afiliatilor se mai poate discuta despre plugin-uri, cereri etc.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts