m!NNimaL. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Sunt foarte multi jucatori care si dupa schimbarea serverului pe linux se mai plang ca se misca naspa serverul, asa ca m-am gandit sa fac un tutorial cum sa va setati cl_updaterate cl_cmdrate rate si ex_interp, setarile optime pt voi pentru ca sunt multi care le-au setat doar ca asa au gasit pe un forum sau nici macar nu stiu ce sunt alea. Setari optime - cl_cmdrate Deschideti counter-strike intra pe dm.xdcnet.eu sau orice alt server scrie r_speeds 1 in consola lasi vreo 10 sec dupa care scrii r_speeds 0, urmaresti fps care il ai si faci o medie Daca ai fps 100 constat si nu iti scade sub, pune cl_cmdrate 105, in caz ca ai mai puntine frameuri seteaza cl_cmdrate pe valoarea medie la cate frameuri scoti +5 Setari optime - cl_updaterate Scrie in consola net_graph 1 Uita-te atent la linia verde din grafic si setezi tot mai mic cl_updaterate pana nu iti mai apar puncte rosii pe linia verde In majoritatea cazurilor 35 ar cam fi optim, dar depinde si de conexiunea ta. Setari optime - rate Incepi de la rate 15000 pana la rate 25000 si verifici ping-ul care il ai pe server, dupa care il setezi cel mai potrivit. Setare optima - ex_interp Seteaza ex_interp la 0.1 nu 0.01 Daca folosesti un config verifica sa nu ai setat in el urmatoarele: cl_updaterate, cl_cmdrate, rate, ex_interp daca ai una dintre ele sterge linia respectiva. Astept un raspuns daca vi se misca mai bine, daca aveti ping mai scazut, sau ce probleme intampinati.
Recommended Posts