Geoka Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Joc:Counter-Strike Global Offensive Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): GO.CSBLACKDEVIL.COM / SURF.CSBLACKDEVIL.COM Numar de sloturi:"16/24" este vorba de tickrate la aceste valori se pot inregistra cresteri de fps, daca ruleaza sv cu 100tickrate, nu apar fluctuatii de ping. Mod de joc: Casual/Surf (am doau addons-uri si nu stiu pe care sa-l bag pe server) Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): Skype:geoka.geoka.cs / Steam: geoka99 Caut: O parere despre ce mod(casual sau surf) sa fac serverul de CsGo, sau daca aveti voi alte pareri despre alte moduri care se joaca, discutam si gasim o idee benefica pentru toti. 4
ʋσʀтεx™♛ Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Hello, I can help u in your Server -Player's -Activity Admin's -Other staf .... 3
Bleach*AnimeAWP Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Salut, daca te pot ajuta cu ceva anunta-ma prin PM! Surf nu prea are succes mare pe CSGO! Casual.. eu as incerca un zombie ! Nu prea sunt multe.. si care sunt, sunt straine !
Geoka Posted October 27, 2016 Author Posted October 27, 2016 On 10/27/2016 at 4:48 AM, Bleach*AnimeAWP said: Salut, daca te pot ajuta cu ceva anunta-ma prin PM! Surf nu prea are succes mare pe CSGO! Casual.. eu as incerca un zombie ! Nu prea sunt multe.. si care sunt, sunt straine ! Expand "Zombie"-ul necesita mult timp si mai multe notiuni! Eu zic ca, Casual-ul va ramane si pe viitor poate mai facem unu de Surf Rpg!
Bleach*AnimeAWP Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 On 10/27/2016 at 7:47 PM, Geoka said: "Zombie"-ul necesita mult timp si mai multe notiuni! Eu zic ca, Casual-ul va ramane si pe viitor poate mai facem unu de Surf Rpg! Expand Cum doriti dumneavoastra ! Va asteptam si pe canalul nostru de Teamspeak si eventual sa imi da-ti un PM !
Recommended Posts