Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted
  • Joc:Counter-Strike Global Offensive
  • Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): GO.CSBLACKDEVIL.COM / SURF.CSBLACKDEVIL.COM
  • Numar de sloturi:"16/24" este vorba de tickrate la aceste valori se pot inregistra cresteri de fps, daca ruleaza sv cu 100tickrate, nu apar fluctuatii de ping.
  • Mod de joc: Casual/Surf (am doau addons-uri si nu stiu pe care sa-l bag pe server)
  • Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): Skype:geoka.geoka.cs / Steam: geoka99
  • Caut: O parere despre ce mod(casual sau surf) sa fac serverul de CsGo, sau daca aveti voi alte pareri despre alte moduri care se joaca, discutam si gasim o idee benefica pentru toti.
  • I love it 4
  • 2 weeks later...
Posted

Salut, daca te pot ajuta cu ceva anunta-ma prin PM!  Surf nu prea are succes mare pe CSGO! Casual.. eu as incerca un zombie ! Nu prea sunt multe.. si care sunt, sunt straine ! 

Posted
  On 10/27/2016 at 4:48 AM, Bleach*AnimeAWP said:

Salut, daca te pot ajuta cu ceva anunta-ma prin PM!  Surf nu prea are succes mare pe CSGO! Casual.. eu as incerca un zombie ! Nu prea sunt multe.. si care sunt, sunt straine ! 

Expand  

"Zombie"-ul necesita mult timp si mai multe notiuni!

Eu zic ca, Casual-ul va ramane si pe viitor poate mai facem unu de Surf Rpg!

Posted
  On 10/27/2016 at 7:47 PM, Geoka said:

"Zombie"-ul necesita mult timp si mai multe notiuni!

Eu zic ca, Casual-ul va ramane si pe viitor poate mai facem unu de Surf Rpg!

Expand  

Cum doriti dumneavoastra ! Va asteptam si pe canalul nostru de Teamspeak si eventual sa imi da-ti un PM !

Posted

Doresc

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links