Jump to content

Maria Şarapova a revenit pe terenul de tenis pentru un eveniment caritabil în Las Vegas pentru prima dată după ce a fost depistată pozitiv

Recommended Posts

Posted

sharapova-afp.jpg?width=310

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, fost număr 1 mondial şi câştigătoare a cinci titluri de Mare Şlem, a revenit pe teren în cadrul unui eveniment caritabil desfăşurat în Las Vegas, pentru prima dată după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium în timpul Openului Australiei, notează ESPN.

Rusoaica în vârstă de 29 de ani a participat la World Team Tennis Smash Hits, la Caesar's Palace, eveniment organizat de Fundaţia Elton John împotriva HIV/SIDA.

Şarapova a jucat două meciuri de dublu. În prima partidă a făcut pereche cu americanca Taylor Johnson (16 ani) şi a pierdut confruntarea cu dublul Martina Navratilova/Liezel Huber. Ulterior, Şarapova a jucat alături de legenda americană John McEnroe împotriva dublului Martina Navratilova/Andy Roddick.

"A fost o ocazie importantă pentru ea (n.r- Taylor Johnson) şi pentru mine. Nu am mai fost pe teren de mult timp, dar m-am simţit bine şi am râs mult", a declarat Şarapova.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Mariei Şarapova de la 2 ani la 15 luni, iar sportiva din Rusia va putea reveni în competiţie pe 26 aprilie 2017. Meldoniumul este o substanţă care a fost inclusă de Agenţia Mondială Antidoping pe lista medicamentelor interzise la începutul anului 2016, iar de atunci peste 150 de sportivi, în special din Rusia, au fost testaţi pozitiv.

Sursa: mediafax.ro

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.