₩ăřņîñĞ Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ENG He led the Argentine star Lionel Messi, who changed his decision to retire from international play, his team Argentina beat Uruguay 1-0, and South American qualifiers World Cup 2018 in Russia. Argentine national team scorer made throughout the ages 56 goal with the team in the first half with a shot from outside the penalty area, collided with Defender Jose Maria Jiménez, and deceived goalkeeper Fernando muslera. Argentina played with ten players after the expulsion of striker Paulo dibala, who would open up fine 31 but the ball bounced off the crossbar in the last minute of the first half. And darted in the attack after the goal Messi and Javier Mascherano saved Argentina Defender a chance from Luis Suarez and continued its attack in the second half, but no real seriousness within the guard Sergio Romero. Macy's said to reporters after the match: "I wanted to be here after all the confusion caused when I said I wouldn't go back and already returned." Macy's announced his retirement in June after the defeat on penalties in front of Chile in the final of the Copa America, before deciding to return to the ranks of the elect. He added: "since this decision fans showed her love for me and I am grateful. It was hard not to go back. " Argentina leads the playoffs, which includes 10 teams with 14 points from seven matches, one point superior about Colombia, Uruguay and Ecuador. In another match, shook Gabriel Jesus nets twice, causing a penalty kick to lead Brazil to a 3-0 victory due outside the playground on Ecuador. Brazil lifted its credit to 12 points in fifth place. Colombia beat Venezuela 2-0, and beat Paraguay 2-1 over Chile and Bolivia won 2-0 at Peru. Four teams qualify directly to the World Cup to be hosted by Russia, while playing his fifth champion with Oceania. RO El a condus star argentinian Lionel Messi, care a schimbat decizia sa de a se retrage din joc internaţionale, echipa Argentina bate Uruguay 1-0, şi America de Sud preliminariile World Cup 2018 din Rusia. Echipa naţională argentinian realizator făcute în întreaga vârstele 56 scopul cu echipa în prima jumătate cu un şut din afara careu, s-au ciocnit cu apărător Jose Maria Jiménez, şi înşelat portar Fernando muslera. Argentina a jucat cu zece jucători după expulzarea de atacantul Paulo dibala, care ar deschide bine 31, dar mingea trimisă de pe bara transversală în ultimul minut din prima jumătate. Şi darted în atac după gol Messi şi Javier Mascherano salvat Argentina Defender o şansă de la Luis Suarez şi a continuat atacul în a doua jumătate, dar nu gravitatea reală în cadrul Gărzii Sergio Romero. Matei a spus reporterilor după meci: "Am vrut să fie aici, la urma urmei confuzia cauzata atunci când i-am spus eu nu aş merge înapoi şi deja returnate." Macy's a anunţat retragerea în iunie, după înfrângerea privind sancţiunile în faţa Chile în finală din Copa America, înainte de a decide să se întoarcă în rândurile celor aleşi. El a adăugat: "deoarece aceasta decizie fani a arătat dragostea ei pentru mine şi eu sunt recunoscător. A fost greu să nu se întoarcă." Argentina duce playoffs, care include 10 echipe cu 14 puncte din şapte meciuri, un punct superior despre Columbia, Uruguay şi Ecuador. Într-un alt meci, scuturat Gabriel Jesus plase de două ori, provocând o lovitură de pedeapsă să conducă Brazilia la o victorie cu 3-0 datorate în afara loc de joaca pe Ecuador. Brazilia a ridicat sale de credit la 12 puncte în locul al cincilea. Columbia bate Venezuela 2-0, şi bătut Paraguay 2-1 în Chile şi Bolivia a câștigat cu 2-0 la Peru. Patru echipe se califica direct la Cupa Mondială a fi găzduit de Rusia, în timp ce joacă său al cincilea campion cu Oceania. Quote
Recommended Posts