Juhi Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) Joc:Counter Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): BestZmCsblackDevil.Com Numar de sloturi:32 Mod de joc:Zombie-pleague 6.2 Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):pm or facebook or skype Caut: Caut un singur fondator , 1 proprietar și 1 co-proprietar i se va da fondatorul care mă poate plăti mai mult decât euro proprietarului, si co-proprietar Edited August 12, 2016 by Juhi 5
Bahhh.™ Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 2 hours ago, Juhi said: Joc:Counter Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra):CSBDZM.CsBlackDevil.com Numar de sloturi:32 Mod de joc:Zombie-pleague 6.2 Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):pm or facebook or skype Caut: Caut un singur fondator , 1 proprietar și 1 co-proprietar i se va da fondatorul care mă poate plăti mai mult decât euro proprietarului, si co-proprietar Contact me skypr Cunning.zm. 1
ROVEN Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 2 hours ago, Juhi said: Joc:Counter Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra):CSBDZM.CsBlackDevil.com Numar de sloturi:32 Mod de joc:Zombie-pleague 6.2 Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):pm or facebook or skype Caut: Caut un singur fondator , 1 proprietar și 1 co-proprietar i se va da fondatorul care mă poate plăti mai mult decât euro proprietarului, si co-proprietar connect me in skype: The Tiger 1
✔!Qween!✔ Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Just now, Juhi said: Joc:Counter Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra):CSBDZM.CsBlackDevil.com Numar de sloturi:32 Mod de joc:Zombie-pleague 6.2 Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):pm or facebook or skype Caut: Caut un singur fondator , 1 proprietar și 1 co-proprietar i se va da fondatorul care mă poate plăti mai mult decât euro proprietarului, si co-proprietar Contact me in Skype: mr.farousa 3
Juhi Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 23 hours ago, Bahhh.™ said: Contact me skypr Cunning.zm. 23 hours ago, The Tiger said: connect me in skype: The Tiger 17 hours ago, !Qween! said: Contact me in Skype: mr.farousa 11 hours ago, daniels; said: Caută-mă pe TS / PM. please send me pm what u will do
gEoLgAu- Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Terog frumos nu mai copia modelul creata de mine si domnul vIs. 1
Recommended Posts