sheyk Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ¤ Nume în joc: sheyk ¤ Vârsta: 16 ¤ Nume: Octavian ¤ Oraș: Filiasi ¤ Județ: Dolj ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Counter-Strike | SA:MP ¤ O scurtă descriere despre tine: Ma numesc Octavian, prietenii ma striga Tavi, am 16 ani, locuiesc in orasul FIliasi din judetul Dolj, tara Romania, sunt o fire sociabila, respect pe cine ma respecta ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: O stiu de mult... ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): NewLifeZm ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu am prin calculator
Godlike Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Salut Octaviane.Bun venit in comunitatea CsBlackDevil.
ECLiPSE Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Salut ! Sheykit nici aici nu scap de tine? FreaK is the name .. =))
Godlike Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Acest topic a fost inchis din diferite motive! Motiv: T.C. Dacă nu sunteți de acord cu această acțiune, vă rugăm să reclamați acest post și un moderator sau administrator va reexamina.
Recommended Posts