₩ăřņîñĞ Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Breeveld fusese oricum trecut pe linie moartă de roş-albaştri şi şi-a găsit un angajament în Emiratele Arabe Unite, la Dibba Al-Fujairah. Într-un interviu acordat ProSport luna trecută, jucătorul în vârstă de 29 de ani a explicat de ce nu a mai continuat la Steaua: "Au vrut să mă păstreze, dar eu am vrut să plec! Încă din vara trecută, de când echipa era antrenată de Mirel Rădoi, mi s-a propus prelungirea contractului pe încă trei ani. Dar eu nu am vrut să semnez şi m-au trimis pe bancă. Ştiam că am posibilitatea să plec liber în 2016 şi, după atâtea trofee cucerite cu Steaua, m-am gândit că pot să îmi găsesc şi alte angajamente mai avantajoase. Valeriu Argăseală mi-a zis clar: dacă nu semnezi prelungirea, nu joci! A încercat să pună o astfel de presiune pe mine. M-au trecut pe bancă. Nu mi s-a părut normal, dar asta a fost. Eu m-am înţeles bine cu absolut toţi antrenorii: Gâlcă, Rădoi, Dică şi Reghe. Toţi ar fi dorit să mă utilizeze, dar politica conducerii a fost alta". Quote
Recommended Posts