daniels; Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Alex Chipciu, 27 de ani, a trezit interesul celor de la Karabukspor, din prima ligă din Turcia, care au oferit 2 milioane de euro, dar Gigi Becali vrea 3. Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Steaua și spune că nu se grăbește să se transfere în străinătate. "Când s-a discutat că voi pleca, mâ gândeam mai mult la lucrurile pe care nu le-am realizat la Steaua și doream să fac mai multe. Patronul a zis că nu pleacă nimeni până după preliminariile din cupele europene. Înseamnă că așa va fi pentru că el ne dă banii și el ne-a cumpărat. Nu simt o presiune în plus pentru că am o ofertă. E bine că după atâtea critici primite o echipă vrea să dea două milioane de euro pe mine. Citește un interviu exclusiv de două pagini cu Alex Chipciu în edițita tipărită a Gazetei Sporturilor. Ziarul poate fi citit în varianta digitală Apasă AICI! Nu aș vrea să dau un răspuns acum, că se poate interpreta. Patronul a zis că își dorește foarte mulți bani. Dacă nu și-ar dori bani, probabil s-ar gândi că am făcut multe lucruri pentru Steaua și m-ar lăsa să plec pe mai puțini bani, așa cum a fost în cazul lui Tănase", a spus Chipciu la DigiSport. 2.500.000 € este cota lui Chipciu potrivit transfermarkt.de
Recommended Posts