Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Chipciu despre oferta turcilor: "Dacă Becali s-ar gândi la acest aspect, mi-ar permite să plec pe bani puțini"

Recommended Posts

Posted

733467-rky2048-alexandru-chipciu-nervos.Alex Chipciu, 27 de ani, a trezit interesul celor de la Karabukspor, din prima ligă din Turcia, care au oferit 2 milioane de euro, dar Gigi Becali vrea 3.

Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Steaua și spune că nu se grăbește să se transfere în străinătate.

"Când s-a discutat că voi pleca, mâ gândeam mai mult la lucrurile pe care nu le-am realizat la Steaua și doream să fac mai multe. Patronul a zis că nu pleacă nimeni până după preliminariile din cupele europene. Înseamnă că așa va fi pentru că el ne dă banii și el ne-a cumpărat.

Nu simt o presiune în plus pentru că am o ofertă. E bine că după atâtea critici primite o echipă vrea să dea două milioane de euro pe mine.

Citește un interviu exclusiv  de două pagini cu Alex Chipciu în edițita tipărită a Gazetei Sporturilor. Ziarul poate fi citit în varianta digitală Apasă AICI!

Nu aș vrea să dau un răspuns acum, că se poate interpreta. Patronul a zis că își dorește foarte mulți bani. Dacă nu și-ar dori bani, probabil s-ar gândi că am făcut multe lucruri pentru Steaua și m-ar lăsa să plec pe mai puțini bani, așa cum a fost în cazul lui Tănase", a spus Chipciu la DigiSport.

2.500.000 €
este cota lui Chipciu potrivit transfermarkt.de

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links