Jump to content

Ar fi trădarea verii în Liga 1! » Becali intră la negocieri pentru unul dintre cei mai apreciați jucători de la Dinamo: "E foarte bun". Vrea și un fotbalist de la Pandurii

Recommended Posts

Posted

733463-rkx1041.jpg

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre planurile pe care le are pentru echipa roș-albastră și a anunțat că este interesat de doi noi jucători, dacă va pleca Varela.

"Astăzi este ziua decisivă pentru Varela. Cred că voi primi o ofertă de 1 milion de euro sau 1,5 milioane de euro. Nu voi accepta. Eu vreau 3 milioane.

Dacă pleacă, am două variante de fundași din România. Îl vreau pe «Purici». Așa, Puljici. Eu așa îi zic, «Purici». Este foarte bun, dar trebuie să vedem ce contract are. Trebuie să vorbim cu Mircea Rednic să vedem cât cere pe el.

Mai vreau și un fundaș străin și înalt de la Lingnitul Oltenia. Pe Gordan Bunoza", a spus Becali la televiziunea sportro.

Ante Puljici, 28 de ani, este jucătorul celor de la Gent, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la Dinamo, pentru care a bifat 21 de meciuri. Clubul alb-roșu a făcut deja oferte, împrumut sau transfer definitiv, pentru ca fundașul central croat să continue la Dinamo.

1.000.000 €
este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt.de

Gordan Bunoza, 28 de ani, a venit în iarnă la Pandurii și bifat 4 meciuri pentru gorjeni. Și el a jucat la Dinamo, între februarie 2015 și iunie 2015.

300.000 €
este cota lui Bunoza, potrivit transfermarkt.de

DETALII DESPRE TRANSFERURI

Becali a vorbit și despre ce alți jucători mai vrea la echipă și despre ce jucători pot pleca.

"Păi l-am adus pe Golubovici și urmează și Aganovici și Popescu. Vom vedea ce se va întâmpla cu Răzvan Marin și Florin Tănase de la Viitorul și o să vină și Achim. Probabil aducem un atacant și aia e.

Mie îmi place de Ivan. Are 19 ani și a arătat că are valoare. Eu îl vreau oricând pe Ivan. Poate cei de la CSU Craiova mai scad din pretenții acum că Ivan nu este în lotul pentru EURO.

Eu mă bucur când vin oferte pentru jucători. Dar scopul meu este să iau potul cel mare, de 25 de milioane de euro. Ca să iau banii ăștia trebuie să intru în grupele UEFA Champions League. Dacă primesc 8 milioane de euro pe Stanciu, e bine. Pe Popa am ofertă de 2 milioane de euro, dar îl dau după preliminariile din cupele europene", a adăugat patronul Stelei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.