Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Unboxing Mionix Castor – mouse ergonomic si performant

Crash
 Share

Recommended Posts

Fan Mionix nu ma declar, desi imi plac enorm de mult produsele lor. Detin un Naos 7000 ce ruleaza impecabil, insa are unele bube peste care am trecut cu vederea. Dar se pare ca lucrurile au evoluat, iar noile modele, printre care si Castor, a remediat problemele pe care eu le-am intalnit in trecut. Sa va povestesc.

Castor este un mouse lansat recent si vine ca o imbunatatire la vechiile modele Naos. Si pentru ca detin un Naos 7000 pot vedea clar diferentele. Castor este o idee mai mic, nu la fel de ergonomic ca seria Naos, insa are avantajele lui.

In primul rand ca au adaugat cauciuc pe zona laterala stanga, fix acolo unde ai nevoie de grip. Desi l-au facut mai mic, pentru persoanele cu manute ceva mai delicate, nu au renuntat la suportul bun pentru toate cele 5 degete.

Este acoperit de un material foarte fin la atingere, complet mat, ce nu permite amprentelor sa se depuna si nu iti va transpira nici mana. S-a schimbat senzorul, acum fiind o idee mai precis. Butoanele s-au imbunatatit, mai ales cel de scroll, care la seria Naos a fost cu probleme si ceda foarte repede. Exact cum am patit si eu. In rest nu sunt modificari aduse, dar o sa va vorbesc mai multe in review.

Il gasiti la eMAG la pretul de 263 lei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links