Tybor. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ¤ Nume în joc: sCz ¤ Vârsta: 16 ¤ Nume: Tibor ¤ Oraș: Schweig ¤ Județ: Kelheim ¤ Țară: Germania ¤ Jocuri preferate: Counter - Strike , Hacking , Cracking , Metin2 . ¤ O scurtă descriere despre tine: Îmi place sa-mi fac mereu prieteni/prietene noi, imi place distractia si aventura > ) , îmi place sa ma distrez în cluburi, sa ies cu prietenii prin oras , îmi place sa fac sala , îmi place sa ma joc pe calculator ,îmi place scoala . <--- Glumesc =)) . ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: De la Fr3D0m cel mai bun prieten:) ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): zm.csblackdevil.com ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):
LuMiX Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Hmm... baiatu din poza nu cred ca are 16 ani....Dar oricum Bun Venit!
**CaSpeR** Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Hmm... baiatu din poza nu cred ca are 16 ani....Dar oricum Bun Venit! pai el e ala urecheatu zambaretz mai urat ma si daia zici u k ala nu are 16 ani k nui el:)))) mai are si gagici ala, asta nu vezi k e rupt de cs;) bun venit sa nuti iei zborul nu dai din urechi:)))))=))))
Recommended Posts