Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Cand scriu asa NapSteR scrie doar litere mari uitati Untitled_3.png

Posted

nu e asa mi se intampla la toate fonturile si nuti mai da cu parerea rippere !!!

Posted

Asa este prestabilit fontul, dar daca ai vrea sa scoti in evidenta de exemplu literele N S R din numele tau cu acel font ai putea sa selectezi acele litere si sa le dai un "size" mai mare.

Posted
  On 12/1/2012 at 5:45 PM, CSBD • NapSteR said:

nu e asa mi se intampla la toate fonturile si nuti mai da cu parerea rippere !!!

Vezi ca te bate photoshopu amice , mai sunt o gramada care ii bate PS nu esti singur nu iti fa probleme!

Puteti sa ma faceti Ripp-er cat vreti , atata timp cat stiu ca nu sunt mi'se rupe!

Sa ma cautati pe DevianArt , "sGwHD" sa plangeti!

Posted (edited)

Eu cred ca pe voi va bate photoshopul. Baiatul a selectat din greseala sa scrie doar cu majuscule. Lasa id-ul de mess sa iti explic.

P.S. sgw hd daca nu erai ripper stiai chestia asta :)) dar se vede ca esti incepator in ps.

Edited by RemaKe
Posted (edited)
  On 12/1/2012 at 6:36 PM, RemaKe said:

Eu cred ca pe voi va bate photoshopul. Baiatul a selectat din greseala sa scrie doar cu majuscule. Lasa id-ul de mess sa iti explic.

P.S. sgw hd daca nu erai ripper stiai chestia asta :)) dar se vede ca esti incepator in ps.

Sunt anumite fonturi care au doar MAJUSCULE deci pe tine te bate photoshopu ;)

Edited by sGw^HD
Posted (edited)

Copile citeste mai atent napster a zis ca i se intampla la toate fonturile asa ca nu imi vorbi mie despre photoshop.

Si gata cu off topic.

T.C.

Rezolvat.

Edited by RemaKe
Posted

icata bai sgw !!! am rezolvat DATI TC

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links