rusu-- Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Un adolescent dependent de jocurile online a murit dupa ce a jucat "Defence of the Ancients" timp de 22 de zile. Baiatul de 17 ani , din Rusia , care avea piciorul rupt , se plictisea acasa si din aceasta cauza si-a deschis calculatorul si a intrat sa joace pe internet "Defence of the Ancients" Timp de 22 de zile , el a stat aproape incontinuu in fata calculatorului , oprinduse doar sa manance si sa doarma pentru cateva ore. Autoritatile spun ca tanarul era dependent de jocurile online si ca in ultimii 2 ani a petrecut mai mult de 2000 de ore in fata monitorului. Zilnic, baiatul , cunoscut sub pseudonimul " RUSTAM " petrecea cel putin 6 ore in mediul online. Parinti spun ca , de obicei , auzeau zgomote de taste din camera baiatului , dar pe data de 30 august nu a mai auzit niciun zgomot. Doctotii spun ca baiatul a murit din cauza unui cheag de sange , care s-a format din cauza ca nu a facut miscare timp indelungat. 1
OblivioN™ Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Pai ne da o lectie! Sa nu stam numai in fata pc! Sa mai iesti pe afara cu prieteni!
Mr.Lucian Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Păcat că a murit , dar dependența nu este bună deloc ! Să vă dau un sfat , nu stați ca disperați la PC ! Stați și voi afară , cu fetele , prietenii , etc ... De exemplu eu stau la PC nici 2-3 ore pe zi (maxim 3 ore) , dar mai mult fac mișcare câte 2-3 ore pe zi (fotbal) ! Eu v-am spus DEPENDENȚA nu este bună DELOC , TRĂIȚIVĂ VIAȚA DIN PLIN !
Recommended Posts