Christian Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ¤ Nume în joc: BRUCE. ¤ Vârsta: 14 ani. ¤ Nume: Cristian Ionescu ¤ Oraș: Slobozia ¤ Județ: Ialomita ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Counter Strike 1.6 , Counter Strike Global Offensive , Dota 2 , DayZ , WarZ ¤ O scurtă descriere despre tine: De treaba , glumet ( cu cine merita ) , cu simtul responsabilitatii. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Stiu de mult aceasta comunitate. ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): ... ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu am poze in pc... am doar pe laptop
KENZO. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Bun venit pe CsBlackDevil , o singura rugaminte , sa-ti schimbi avatarul pentru ca faci reclama la o alta comunitate !
Yo.NuTz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ¤ Nume în joc: BRUCE. Si rezolva cu avatarul ca nu`mi place ca scrie ceva sub Bruce.
Godlike Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Acest topic a fost inchis din diferite motive! Motiv: T.C. Dacă nu sunteți de acord cu această acțiune, vă rugăm să reclamați acest post și un moderator sau administrator va reexamina.
Recommended Posts