Costin Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Din seria ciudateniilor placute face parte acest gadget. L-am primit in teste de la PC-Coolers si este, la prima vedere, un controller de XOne de la MadCatz. Insa nu este pentru PC sau consola, desi se pot folosi si la acestea, ci este gandit in principal pentru telefon. Cum? Vedeti in prezentarea de mai jos. Acest dispozitiv se numeste Mad-Catz C.T.R.L, iar numele este unul destul de sugestiv. Este practic un controller la care puteti atasa un telefon si puteti sa va jucati pe acesta folosind acest gadget. Deja am intrat in paine, insa haideti sa aflam cateva lucrusoare interesante. Ca si design arata la fel ca cel de pe Xbox One, insa cu putine modificari. Este la fel de calitativ si nu am simtit nici o diferenta majora intre cele doua, mai ales ca la birou testez jocurile si pe Xone si pe PS4, deci mi-am putut face o idee foarte buna. Pe langa butoanele deja clasice are si unele speciale multimedia pentru control optional al melodiilor. Se poate folosi prin BT sau cablu, este acceptat si de PC (Windows si MAC), iar pentru a fixa telefonul aveti nevoie sa atasati cele doua cleme, asa cum se poate vedea in video. Cel mai avantajos lucru este ca puteti crea profile si puteti seta butoanele in functie de joc, folosind aplicatia Mad-Catz App din magazinul dedicat (iOS sau Android). Are rol si de mouse in unele aplicatii daca il treceti pe acest mod, si se poate conecta un adaptor HDMI pentru a reda jocurile de pe telefon pe televizor. Vine la pachet cu 2 baterii AAA care au rezistat cu brio o saptamana de utilizare agresiva. Aici depind si bateriile, insa o saptamana eu zic ca este chiar bine. Acest gadget este util pentru gamerii portabili si credem ca este o afacere buna, mai ales ca este bine construit si seamana cu cel de pe Xbox, iar compatibilitatea este maxima cu aproape toate telefoanele si jocurile recente.
Recommended Posts