Jump to content
Facebook Twitter Youtube

De ce ?

Guest InteX-
 Share

Recommended Posts

Guest InteX-

Salutare tuturor acum o saptamana s-a deschis un topic in sectiunea clasic- global un topic in care se prezenta cineva ei bine cum sunt eu politicos am vazut acolo prezentare si am scris in acel, topic welcome to csblackdevil have fun dar, dupa am vazut ca nu e in prezentari in comunitate ci intr-o sectiune ma gandesc ce scriu eu aici bine ai venit etc.. eu am serverul meu ce o sa zica proprietarii mei si am editat si am scris in engleza sorry Sorry for post here.. :P si smecherul de "Costin" mi-a dat 2 warning point pentru ce ? si mi-am cerut scuze ca nu am vrut i-am scris dupa pe privat de ce mi-o dat ca eu nu meritam asa ceva el o spus sa suport consecintele dar am zis pentru ce si pana la un moment dat l-am facut copil ca este... si m-a suspendat pentru o saptamana eu dupa mi-am facut un alt cont si am incercat sa il contactez cu contul ila sa-i spun ca sa imi scoata suspendu ca eu nu am facut nimic el mi-a zis ca o sa-mi stearga contul al 2-lea ce l-am facut si a zis ca daca imi mai fac conturi ma baneaza pe cel suspendat permanent no bine ma gandesc nu mai am nevoie astept o saptamana pana trece suspnedu dar intr-o seara am avut ceva cu cineva si aveam tare nevoie de contul meu original "ParaziTU" si am intrat pe comunitate bineinteles cu alt cont si l-am intrebat pe mr.love i-am scris mesaj de pe alt cont daca vrea sa imi scoata suspendul de pe contul meu original ca am nevoie de el el nu mi-a raspuns si peste 5-10 minute ma trezesc cu 2 banuri permanente si pe parazitu si pe alt cont si as vrea sa stiu de ce permanente ca eu doar incercam sa contactez un administrator nimic altceva si am luat ban de la Anna Hak si cer sa mi se de-a unban pe parazitu ca am nevoie de acel cont si tin socoteala ca am luat pe nedrept ban permanent pe contul meu si cer sa mi se de-a unban.

• I love it 1

Si am facut, si am dres, si am lucrat si etc.  :huh:

Nu era mult mai usor sa imi dai add pe una din adresele mele de contact afisate destul de tipator in signature sau sa ma contactezi pe serverul de teamSpeak unde sunt 24/24 pentru a lamurii problema ?

Mai mult decat atat ia aminte:

3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.

Ai primit warn pentru ca nu ai fost atent. In Oltenia este o vorba "trece pana te insori".

Asadar lasa-mi te rog intr-un reply contul principal pe care vei primii unsuspend / unban, precum si celelalte conturi ce vor urma sa fie sterse.

O zi caniculara placuta !

• I love it 3

Salut, fara sa fiu rautacios te sfatuiesc ca pe viitor sa folosesti cu incredere punctul si virgula caci este destul de haotic topicul.

Din ce am inteles problema ta este faptul ca ai primit warn deoarece ai postat in topicul de prezentare din cadrul serverului GLOBAL.

Pai hai sa'ti explic ceva, daca ownerii acelui server iti dau tie raport pt ca nu te cunosc sau considera ca n'ai de ce posta acolo moderatorii sau cei ce vizualizeaza raportul in cauza n'au de ales decat sa te faulteze, in acest caz cele 2 puncte warn. Multi useri fac post hunting, +1 si spam pe aici.

Doar si'a facut datoria deci nu o lua personal.

Numai bine!

Salutare!

Din punctul meu de vedere tu incerci sa iti atribui o superioritate fata de Costin, pentru care ar trebui sa ai cel putin o drama de respect, fiind administratorul comunitatii ("smecherul de"; "l-am facut copil ca este"). Si care este problema daca este "copil" ? Poate avea o gandire mai matura, pe care o dovedeste din cate observ. 

Cat despre fapta propriu-zisa, el nu a gresit cu nimic, ceea ce descrii este post-hunt, mai bine lasai postul asa cum este sau ii trimiteai un pm unui moderator/manager sa stearga postul, cerandu-ti scuze pentru cele intamplate. Totusi, dupa ce l-ai luat la rost (banuiesc) pentru warn si ai vazut ca acesta a hotarat sa iti pastreze cele doua puncte tu nu trebuia sa insisti inutil, crezandu-te superior; puteai foarte usor sa ii spui ca intelegi situatia si pentru a te asigura vei cere parearea unui alt administrator (caruia ii descriai in privat cele intamplate), astfel ai fi evitat suspend-urile, ban-urile si toate cele, in orice caz iti spun cu cea mai mare seriozitate ca punctele de warn, respectiv suspend-ul nu vor fi inlaturate.

Si inceteaza sa iti faci multiple conturi, incalci regulamentul! Mai degraba viziteaza server-ul de TeamSpeak si discuta cu Costin sau alt administrator direct, vocal sau in privat, dupa cum doresti.

Asta mi-a fost parerea, sper ca nu am ofensat pe nimeni, succes in rezolvarea problemei!

Edited by RΣvoluTioИ.™

Guest InteX-

Aha sa fie cum zici tu, sa-ti zic ceva domnule eu l-am intrebat frumos de ce am luat 2 warning points pentru ca eu mi-am cerut scuze inainte i-ar tu nu stii nimic eu nu zic, ca costin ma banat mo banat ana hekk i-ar eu nu imi fac de dragul meu conturi multe dar nu stiam cum sa contactea un administrator.

Mr.Love, on 19 Jul 2015 - 7:10 PM, said:snapback.png

Si am facut, si am dres, si am lucrat si etc.  :huh:

Nu era mult mai usor sa imi dai add pe una din adresele mele de contact afisate destul de tipator in signature sau sa ma contactezi pe serverul de teamSpeak unde sunt 24/24 pentru a lamurii problema ?

Mai mult decat atat ia aminte:

Ai primit warn pentru ca nu ai fost atent. In Oltenia este o vorba "trece pana te insori".

Asadar lasa-mi te rog intr-un reply contul principal pe care vei primii unsuspend / unban, precum si celelalte conturi ce vor urma sa fie sterse.

O zi caniculara placuta !

Contul, meu este ParaziTU' care e banat.

Daca sa fim obiectivi la situatia data ar trebui sa te banez pentru multi-account ! Ai fost suspendat deoarece ai venit cu amenintari la adresa unui Administrator si cu vorbe lipsite de respect.Ai fost suspendat la cererea mea deoarece eu nu tolerez un astfel de comportament.Contul actual va fi sters,in cazul in care se depisteaza ca ai mai facut un alt cont decit cel principal o sa-ti iai ramas bun de la comunitate.Din cite stiu termenul suspendarii a expirat.

• I love it 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links