Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Problema

Alcooliks ;x
 Share

Recommended Posts

Salutare,

dupa cum ati vazut unii dintre dvs. , am revenit pe forum .. L-am rugat pe Costin sa-mi redeshida portofoliul, iar eu mi-am postat lucrarile pe care le-am facut de cand am plecat.. Cum nu am putut sa pun toate lucrarile intr-un singur post, si pentru ca nu am putut da edit la cel precedent am facut 2 posturi unul dupa altul. Dl. Javed, a vazut asta si s-a repezit sa imi acorde 2 puncte warn.

Eu spun ca acele 2 puncte warn nu au fost acordate corect, adica eu chiar nu am putut sa le pun pe toate creatiile in acel post, imi dadea eroare.. M-am gandit ca nu e nevoie sa spun ca „scuze de 2x post , nu am putut sa pun toate lucrarile mai sus ca-mi da eroare” , se intelgea de la sine ce am facut eu acolo..

Prin urmare, doresc sa mi se anuleze acele 2 puncte warn. Nu am mai incalcat o regula de genul , din 06.03.2015 , eram baiat rau :)).

Multumesc si o zi buna!

4. Reguli de postare

4.1 Off-topic/post-hunt/spam

4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.

4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.

4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.

4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post

4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.

4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa

4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.

4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

In regulament scrie clar,trebuia sa treaca maxim 24 de ore pentru a putea face un al doi-lea post intr-un topic,bineinteles daca postul precedent este tot al tau,deci cele 2 puncte de warn au fost acordate corect.

• I love it 1

Hello,

I know what you mean because if you try to post to much picture in 1 post you get this error

"You are using to many pictures" something like this

When i faced this problem i just posted the link of the pictures that is a solution :)

But as you know double post is also not allowed

You need it to wait 24 hours or tell someone to post in your gallery then you can post

But what you did was wrong

I understand you but rules are rules

Good Luck

• I love it 1

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.
4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post
4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

In regulament scrie clar,trebuia sa treaca maxim 24 de ore pentru a putea face un al doi-lea post intr-un topic,bineinteles daca postul precedent este tot al tau,deci cele 2 puncte de warn au fost acordate corect.

Ai dreptate, problema este ca am putut sa dau edit, dar nu ma lasa sa mai postez in acel post precedent. De aceea am spus ca nu era necesar sa mi se acorde warn!

Salutare,

Domnul Javed a actionat corect,dvs ati facut dublu-post si se sanctioneaza conform regulamentului.Puteati sa asteptati 24h sa faceti un nou post sau sa posteze cineva un comentariu legat de portofoliu.Dar nu ati avut rabadare

Nu va putem scoate aceste puncte datorita faptului  ca au fost puse corect,Javed a actionat bine

Ps:"Incearca sa ai mai multa rabdare pe viitor" 

Va invit sa citit REGULAMENTUL GENERAL AL FORUMULI

Multumesc,o zi buna

TOPIC CLOSED

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links