Jump to content

Recommended Posts

Posted

casillas_91033900.JPG

Portarul lui Real Madrid, Iker Casillas, a părăsit echipa din capitala Spaniei. Campionul mondial a semnat cu FC Porto.

Iker Casillas a susţinut o conferinţă de presă şi a plecat în lacrimi de la Real Madrid. El le-a mulţumit fanilor pentru sprijin şi a afirma că oriunde ar juca, va striga întotdeauna "Hai, Madrid!".

casillasplange_64424200.jpg

"Real Madrid CF și FC Porto au ajuns la un acord cu privire la transferul lui Iker Casillas la clubul portughez. Pentru Real Madrid astăzi este o zi, înainte de toate și mai presus de toate, de mulțumire și recunoștință. Nu pleacă doar unul dintre cei mai buni portari din istoria clubului. Astăzi, părăsește echipa și începe o nouă etapă fotbalistică cel mai bun portar din istoria lui Real Madrid și din istoria fotbalului spaniol".

Mama lui Casillas îl acuză pe preşedintele madrinelilor, Florentino Perez, că el este cel care l-a alungat pe Iker de la club.

"Niciodată nu l-a iubit pe Iker, pentru că era mai scund. Lui îi plac portarii înalți. Obsesia lui a fost mereu să-l aducă pe Buffon. Iker a răbdat ani de zile, a suferit, a suportat o presiune psihologică de nedescris.

A fost tratat mereu diferit față de alți jucători. În acești ultimi cinci ani a fost făcut să pară ”oaia neagră” a echipei. Totul a fost foarte nedrept și l-a afectat mult la nivel psihic", a declarat mama lui Iker Casillas, Mari Carmen, într-un interviu publicat de cotidianul El Mundo.

Posted (edited)

New: :( 

De ce a ales Porto :

Poziţionat de mulţi în TOP 3 portari ai tuturor timpurilor, Cassilas le-a dezvăluit numeroşilor jurnalişti aflaţi în faţa sa motivul pentru care şi-a ales viitoarea destinaţie, una inedită, mai ales că în ultimul timp a avut pe masă oferte de la PSG şi Arsenal: “Preşedintele şi antrenorul lui FC Porto mi-au transmis încredere și entuziasm, iar asta a contat decisiv. Apoi, dovezile de afecțiune pe care le-am primit de la fanii portughezi de când s-a aflat că voi juca pe Dragao. M-au cucerit deja și asta mă face foarte fericit, voi face tot posibilul să nu-i dezamăgesc și voi da totul pe teren. Mulțumesc, FC Porto, pentru că ai crezut în mine”
Edited by • What's UP Doc ? •
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.