Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

In urma cu putin timp am primit de la Vetter Romania un acumulator extern pentru teste. Pe langa el am primit si doi suporti auto pentru telefonul mobil, vom reveni in curand cu un review si pentru acestia. Intre timp sa va prezint Vetter iCharge X-Light, o baterie externa de 6200 mAh. 

Vetter-Acumulator-Extern-iLight-Xcharge-

Vetter este o companie cu sediul in Hong Kong, dar nu e o companie chinezeasca clasica, ci una care promite produse de calitate. Pana acum, din ce am testat, se pare ca se tine de promisiune.

Revenind la baterie, trebuie sa va spun inca de la inceput ca acea capacitate de 6200 mAh este valabila pentru tensiunea de 3.6 volti, cat au celulele interne. La 5 V capacitatea este un pic mai mica, asa ca nu vom putea incarca un telefon cu o baterie de 3000 mAh de 2 ori, ci doar de aproximativ 1.5 ori.

Altfel, acumulatorul este foarte aratos datorita aluminiului in care este imbracat dar si a ledurilor de pe margine, care pe langa faptul ca lumineaza frumos mai indica si capacitatea bateriei. Nu este foarte grea si este usor de tinut in mana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links