Mih Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Description of the problem: Vreau sa bag Pattrns in photoshop si nu mi se primeste imi arata un fisier si daca apas pe el Ma conecteaza la Gogle si imi descarca inca o data tot acelasi fisier Photos: Cum imi arataSi cind il Deschid Other details: Ms mult
DaNGeROuS KiLLeR Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Hello, Just download another Patterns ! Good Luck
d3v0uTT™ Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Salutare, 1. Dai click dreapta pe iconita de la fisier. 2. Selecteaza Open With... -> Choose program -> Select the program from a list . 3. Dai Browse si cauti executabilul de la photoshop .(Photoshop.exe) 1
Mih Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Salutare, 1. Dai click dreapta pe iconita de la fisier. 2. Selecteaza Open With... -> Choose program -> Select the program from a list . 3. Dai Browse si cauti executabilul de la photoshop .(Photoshop.exe) ms dar nu merge
d3v0uTT™ Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 ms dar nu merge Atunci pune fisierul in folderul Presets -> Patterns .
Mih Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Atunci pune fisierul in folderul Presets -> Patterns . Poti terog sa imi scrii in privat mai explicit...Si aici sa dati TC
Mr.TaLaL Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Hello, Go Download Thishttp://www.girlshare.ro/34270470.3
Ovidiu™ Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Salut, daca ai winrar in calculator , ar trebui sa-ti mearga sa deschizi asta : pachet patterns by Ovidiu.rar , il pui de ex. pe desktop si intri in photoshop. Dai pe patterns (unealta cu care pui patternul) click pe settings , add a new pattern (ceva de genul) si pui acel pachet cu patternuri. Asta iti va merge doar daca ai winrar in calculator, pentru a dezarhiva acel pachet de patterns.
Recommended Posts