Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Mlais MX Base: smartphone cu baterie de 4800 mAh la 110 $

Recommended Posts

Posted
V-am mai povestit despre Mlais cu diferite ocazii si chiar am testat un smartphone de-al lor, dupa care l-am oferit ca premiu. Acum va prezentam altul, pe numele sau de Mlais MX Base, disponibil la precomanda la un pret foarte mic, pentru configuratia de care dispune. 

In primul rand, bateria este una imensa: 4800 mAh. Sub capota are un procesor quad-core Cortex A53 si 2 GB RAM, pe platforma pe 64 de biti MediaTek MTK6735. Memoria interna are 16 GB dar poate fi extinsa cu card microSD. Dispune de 2G, 3G si chiar LTE, un ecran de 5 inch HD, o camera de 8 megapixeli pe spate si una de 5 megapixeli pe fata, cu unghi larg, buna pentru selfie-uri.

Mlais-MX-Base-550x327.png

Telefonul vine cu Android 5.1 Lollipop si se gaseste la Gearbest la precomanda pana in 30 iunie la pretul de 140 de dolari. Insa primele 100 de bucati se vand la 110 de dolari daca folositi codul “MXGB”.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links