Coin™ Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) ¤ Nume în joc: MeRRtZZaNN ¤ Vârsta: 19 ¤ Nume: Lucian ¤ Oraș: Satu Mare ¤ Județ: Satu Mare ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Cs ¤ O scurtă descriere despre tine: Sun Un Baiat Sociabil Am Vrut Sa Revin Alaturi de voi ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Am Mai Fost Aici dar am plecat si am revenit :X ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Star.Csblackdevil.com UNde Am Fost Chiar Owner ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):- Edited November 18, 2012 by Coin™
Coin™ Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Piciu meu sper ca ma cunosti sunt Fps :X Salut si bun venit in comunitatea noastra CSBD. Sper sa iti placa la noi si sa te simti bine ! Sper Sa Facem O Treaba buna :X Yonutze ma bucur ca m-am intors acasa :X
Godlike Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Acest topic a fost inchis din diferite motive! Motiv: T.C. Dacă nu sunteți de acord cu această acțiune, vă rugăm să reclamați acest post și un moderator sau administrator va reexamina.
Recommended Posts