Jump to content

După celebrul "Tacarigea", Becali a mai greșit un nume! Episod fabulos în autocarul Stelei: "Ce ham, mă?"

Recommended Posts

Posted

667704-pham-huy.png

Gigi Becali e tot mai aproape de echipă, iar după meciul de la Iași, patronul Stelei nu-și mai încăpea în piele de bucurie.

Finanțatorul Stelei a fost pus pe glume în drum spre aeroportul din Iași, după cîștigarea campionatului, iar Fanatik a dezvăluit un episod fabulos ce l-a avut în prim-plan pe vietnamezul Pham Huy, unul dintre cei mai puțin utilizați jucători din lotul roș-albaștrilor.

După ce i-a luat la rînd pe veteranii Stelei, Gigi Becali a ajuns în dreptul lui Pham Huy și a reacționat:

- Tu cine ești, mă?

- Eu sînt Pham!

Becali și-a păstrat tonul serios spre uimirea tuturor celor prezenți:

- Ham? Ce ham, mă?

Fudașul s-a înroșit și n-a mai avut nici o reacție. În autocar s-a lăsat liniștea, dar tot Gigi a revenit și a spus: "Am glumit, tată! Cum să nu îl știu eu pe Pham! Păi tu ești viitorul Stelei, tată, stai liniștit". Cum s-a terminat acest moment, toți steliștii au izbucnit în rîs.

ALTE RATEURI: BICFALDI, SORINEL POPA ȘI DARIO

De-a lungul anilor, Gigi Becali a arătat că are o problemă majoră cu substantivele proprii. După "Dario Moreno" în loc de Dayro, "Titinho" în loc de Tininho şi "Tacarigea" Kone în loc de Djakaridja, Gigi l-a botezat şi pe Dorinel Popa, mijlocașul roş-albaştrilor adus de la U Cluj. Pentru patron, el e Sorinel Popa: "Aşa-mi place mie cum sună, aşa o să-i zic!". Un alt jucător de la Steaua pe care l-a botezat Gigi este Eric Bicfalvi, apelat Bicfaldi de patron :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.