✔Limon Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ø Modalitate de contact (Y!m / Skype):frosty.fros1 ø Produs(e) scoase la vânzare: SkullGirls|Football Manager 2015 ø Preţul produsului(elor):20€ ø Poze produs(e): ø Metodă de plată:vorbim in skype ø Alte specificaţii:Steamul a fost creat astazi,si am mutat aceste 2 jocuri pe el . Mai am inca un steam cu aceste 2 jocuri cine mai doreste. (Acest steam este a fratelui meu ,care i s-a serts contul din csbd ,acum este al meu insa contactele au ramas aceleasi)
Ultras Steaua Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Tocmai astazi a primit ban pe o comunitate pe motiv de inselatorie...au fost 3 jocuri free 24h pe Steam, iar el crezandu-se "smecheras" s-a logat pe site si acuma omu` are 3 jocuri. TEAPA CURATA !! NU CUMPARATI !!
Radim Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Tocmai astazi a primit ban pe o comunitate pe motiv de inselatorie...au fost 3 jocuri free 24h pe Steam, iar el crezandu-se "smecheras" s-a logat pe site si acuma omu` are 3 jocuri. TEAPA CURATA !! NU CUMPARATI !! Vino cu o dovada . ON: Fa niste poze la steam noi sa se vada si data cand sunt facute . Si lasa-mi link la steam cu profilul . 1
The*death Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Din cate vad aceste jocuri care zici tu ca le ai mai sunt free pe steam inca zece ore, le arati o dovada ca ai jocurile cumparate sau vinzi jocuri care sunt free pe o anumita perioada de timp
✔Limon Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 (edited) Tocmai astazi a primit ban pe o comunitate pe motiv de inselatorie...au fost 3 jocuri free 24h pe Steam, iar el crezandu-se "smecheras" s-a logat pe site si acuma omu` are 3 jocuri. TEAPA CURATA !! NU CUMPARATI !! Sall! Am primit ban ca eu i-am facut acount pe comunitate si ca acest acount avea acelasi ip ca al meu s-a banat ! Ambele steam-uri au fost vindute aseara la pretul de 10e ,pina ce voi strigati ca este o inselatorie eu le vind ,si cum sunt gratis eri footbal manager a fos la reducere si costa 10e ,oricum le-am vindut si cumparatorii sunt multumiti . T/C Edited June 8, 2015 by Costin™ Inchis la cerere
Recommended Posts