Jump to content

Recommended Posts

Posted

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype):frosty.fros1

ø Produs(e) scoase la vânzare: SkullGirls|Football Manager 2015

ø Preţul produsului(elor):20€

ø Poze produs(e):image.jpg

ø Metodă de plată:vorbim in skype

ø Alte specificaţii:Steamul a fost creat astazi,si am mutat aceste 2 jocuri pe el . Mai am inca un steam cu aceste 2 jocuri cine mai doreste.

(Acest steam este a fratelui meu ,care i s-a serts contul din csbd ,acum este al meu insa contactele au ramas aceleasi)

Posted

Tocmai astazi a primit ban pe o comunitate pe motiv de inselatorie...au fost 3 jocuri free 24h pe Steam, iar el crezandu-se "smecheras" s-a logat pe site si acuma omu` are 3 jocuri. TEAPA CURATA !! NU CUMPARATI !!

Posted

Tocmai astazi a primit ban pe o comunitate pe motiv de inselatorie...au fost 3 jocuri free 24h pe Steam, iar el crezandu-se "smecheras" s-a logat pe site si acuma omu` are 3 jocuri. TEAPA CURATA !! NU CUMPARATI !!

Vino cu o dovada .

ON: Fa niste poze la steam noi sa se vada si data cand sunt facute  .

Si lasa-mi link la steam cu profilul .

• I love it 1
Posted

Din cate vad aceste jocuri care zici tu ca le ai mai sunt free pe steam inca zece ore, le arati o dovada ca ai jocurile cumparate sau vinzi jocuri care sunt free pe o anumita perioada de timp

Posted (edited)

Sall!

Am primit ban ca eu i-am facut acount pe comunitate si ca acest acount avea acelasi ip ca al meu s-a banat !

Ambele steam-uri au fost vindute aseara la pretul de 10e ,pina ce voi strigati ca este o inselatorie eu le vind ,si cum sunt gratis eri footbal manager a fos la reducere si costa 10e ,oricum le-am vindut si cumparatorii sunt multumiti .

T/C

Edited by Costin™
Inchis la cerere
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.