Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

samsung_logo_reflejo.png

In primavara am putut vedea curajul cu care Samsung s-a avantat sa lanseze doua flagship-uri: Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Noi am testat Galaxy S6 si asteptam si modelul Edge. Intre timp Samsung doreste sa lanseze un alt S6 mai mare. Pentru ca piata a cerut si pentru ca ei pot sa ofere acest lucru.

Acest nou terminal ar putea sa se numeasca Galaxy S6 Plus sau Edge Plus. Si ar adopta un ecran de 5.5 inch, deci cu 0.4 inch mai mare fata de actualele modele. Va pastra spatele din sticla, rama din metal autentic si camera de 16 MP.

Insa s-ar putea sa vedem un slot de carduri microSD, lucru foarte controversat de clienti pentru ca pe actualele modele nu exista. Mai mult de atat, platforma ar putea fi schimbata. Samsung ar putea trece pe Snapdragon 808, desi miscarea pare ilogica din moment ce propria lor platforma ce echipeaza actualele modele este cea mai puternica de pe piata. Plus ca nu am intelege de ce nu si-ar folosi propriile resurse.

screen-shot-2015-06-03-at-11-22-22-pm.pn

In fine. Se pare ca MKBHD, tipul de pe Youtube care face cele mai calitative review-uri (din punct de vedere al imaginii, al sunetului etc) a precizat intr-unul din clipurile sale de acest model de la Samsung si ne-a oferit aceste informatii si poze. Posibil ca acest terminal sa existe si sa fie lansat la IFA Berlin.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links