Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted
Everbuying are o lista intreaga de produse Xiaomi la preturi foarte bune. Produsele variaza de la smartphone-uri pana la bratari, routere si baterii externe. Va recomandam sa aruncati un ochi. Stim ca va place de Xiaomi.

Printre cele mai cumparate produse Xiaomi la reducere se afla un router Xiaomi Mi Wi-Fi, dual band, la pretul de 30 de dolari. Bratara MiBand Smart costa doar 20 de dolari, iar bateria externa de 10.400 mAh costa doar 16 dolari.

Mai gasiti casti la preturi de 7 dolari sau chiar 17 dolari, boxe portabile la 20 de dolari sau TV Box-uri la 40 de dolari. Am gasit si un Gamepad ce seamana foarte bine cu cel de la XBox la pretul de 24 de dolari.

Multe dintre telefoane si tablete au reducere de 30% si chiar 50%. Merita incercat! Nu mai continui lista, va las pe voi sa vedeti ce gasiti acolo. Sincer sunt multe produse care mi-au facut cu ochiul si poate comand ceva.xiaomi-reduceri-everbuying-550x224.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links