Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Astazi am aflat ca Windows 10 se va lansata pe 29 iulie, ba chiar ca va fi gratuit pentru cei care au o licenta pentru Windows 7 sau 8/8.1. Insa sunt anumite lucruri pe care nu le stim despre el. Haideti sa le aflam.

New-Windows-10-Build-10074-Now-Available

Windows 10 va renunta la anumite aspecte pe care poate multi dintre voi le utilizati zilnic sau ocazional. Aflati ca Windows Media Center nu va mai exista de acum incolo, insa asta nu stiu pe cata lume poate deranja, mai ales ca nu prea a fost folosit.

Al doilea lucru care lipeste este jocul Hearts, pe care eu il mai jucam ocazional de la birou sau cand nu aveam net. O alta lipsa ar fi posibilitatea de a pune widget-uri pe ecran. Aceasta traditie a inceput inca de la Windows Vista, iar eu folosesc inca de cand am trecut pe Win7 CPU Metter, GPU Metter, ceasul si vremea.

Un alt minus este suportul din “fabrica” pentru dischete. Sa fim seriosi, cine le mai foloseste? Insa daca mai sunt cazuri aflati ca nu mai puteti sa le folositi decat daca descarcati un driver optional.

Lista nu se opreste aici. Pentru cei care aveti DVD-uri cu filme aflati ca va trebuie un soft suplimentar pentru a le folosi. Insa nu credem ca asta este o problema atat de mare, existant deja pe piata multe programe care pot citi DVD-uri.

Cortana nu va fi disponibila peste tot. Asta intradevar este o stire trista, mai ales ca multi dintre noi eram nerabdatori sa o testam. Se pare ca va functiona doar in UK, China, Franta, Italia, USA, Germania si Spania. Nici Windows Hello nu va putea fi folosit peste tot si ai nevoie de o camera cu infrarosu pentru recunoasterea fetei sau un suport pentru citirea amprentei. De asemenea Xbox Music si Xbox Video vor putea fi folosite doar in anumite tari.

Un alt lucru deranjat sunt update-urile. Aflati ca doar pe versiunile Pro si Enterprise poti sa amani un update, pe cea Home aceasta functie nefiind prezenta. Si impreuna cu aceste informatii avem disponibile si cerintele de sistem minime pentru rulare. Astfel ca avem nevoie de un procesor la o frecventa de 1 GHz, 1 GB de RAM, 16 GB de stocare, ecran cu o rezolutie minima de 1024 x 600 pixeli. Pe versiunea de 64 bit cerintele sunt un pic mai mari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links