Jump to content

Recommended Posts

Posted

wide-full1431071474.jpg

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut existenta mai multor discutii cu Laurentiu Reghecampf pe tema revenirii acestuia la echipa, dar spune ca nu are de gand sa-l schimbe pe Costel Galca cel putin pana la finalul sezonului. 

"Nu mai hotărăsc destine, să dau eu oamenii afară. El (n.r - Gâlcă), spre norocul lui, la final stabilim. Au existat discuţii cu Reghecampf, m-am întâlnit cu el, mi-a dat mesaje mie şi mi-a spus că o reglăm", a declarat Becali la Digi Sport. "Eu i-am spus în felul următor: Reghe, eu nu îl dau afară pe Gâlcă, pentru că eu sunt un om corect şi nu vreau să mă bată Dumnezeu pe mine că mă joc cu oamenii", a mai spus Becali. Becali a mai spus ca nu stie ce antrenor va fi pe banca Stelei din vara si ca Galca poate ramane la echipa in functie de rezultatele pe care le obtine, dar si de pretentiile sale financiare. "Nu ştiu ce antrenor va fi din vară, eu ştiu că Gâlcă are contract până în 30 iunie 2015. În funcţie de ce vom face... Dacă omul câştigă toate titlurile, poţi să-l mai dai afară? Dar să vedem dacă ne înţelegem, că poate are pretenţii", a completat Becali. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.