Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

2573knp.jpg

Claudiu Keseru a ramas alaturi de Steaua pe acest final de sezon.

Atacantul roman joaca in prezent pentru Al Gharafa, dar e la curent cu tot ce se intampla in Liga I. Ii tine pumnii Stelei pe finalul de sezon si spera ca va reveni pe primul loc si va cuceri titlul.

34xooxh.jpg

Mesaj postat pe pagina oficiala a lui Keseru: La o plimbare prin Pearl, zona de promenadă aflată in portul di Doha. Dupa o zi cu 38 grade, acum la 26 de grade e chiar răcoare. Începe cupa, pe 2 mai contra celor de la Al Shahaniya, echipa careia i-am dat 2 goluri in meciul din campionat. Totuși, chiar dacă sunt atât de departe, sunt alături de foștii mei colegi în aceste momente, dar sunt optimist că tot ei vor duce echipa pe primul loc. Au valoarea necesara sa caștige toate meciurile până la sfârșitul campionatului, și sper ca așa cum Astra i-a bătut pe Petrolul, tot așa să-i incurce si pe cei de la ASA. Îi cunosc pe băieți, stiu ca vor câștiga campionatul în cele din urmă. Le țin pumnii pentru urmatoarele meciuri și mă voi bucura cu ei la final. Am cerut voie la club să mă învoiască o zi, să-i susțin din tribuna, la meciul contra lui Dinamo, dar nu mi-au dat voie sa lipsesc o zi de la antrenamente.
Edited by majestic
  • I love it 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.