majestic Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Mayweather a facut show total la sosirea in Las Vegas. A anuntat daca daca il bate pe Pacquiao, fiecare dintre cei patru copii va incasa 50 de milioane de dolari: "Au fost si alti factori, dar banii m-au convins sa lupt cu Pacquiao. Am un record de 47-0 in meciuri. Fata mea nu poate sa manance acel zero, dar poate sa manance cat vrea din milioanele pe care le castig." "Nu ma intereseaza sa ajung la 50 de victorii. Singurul 50 de care imi pasa sunt cele 50 de milioane de dolari pe care le va primi fiecare copil din familia mea dupa lupta asta" Pacquiao a mers in Las Vegas cu autocarul personal, transformat intr-un hotel de cinci stele. Cote la meciul dintre Mayweather si Pacquiao, conform americanilor: Victorie Mayweather - 1,45 Victorie Mayweather prin KO - 6,50 Victorie Mayweater la puncte - 1,75 Victorie Pacquiao prin KO - 5,00 Victorie Pacquiao la puncte - 2,75 Meciul se termina la decizie - 1,33 Meciul se termina prin KO - 3,30 Mayweather da primul pumn - 1,80 Pacquiao da primul pumn - 2,05 Primul pumn va fi cu stanga - 1,77 Primul pumn va fi cu dreapta - 2,00 Egal - 13 Mayweather se antreneaza taind lemne Floyd Mayweather Jr. se antreneaza ca un nebun inainte de meciul cu Pacquiao. Chiar daca are o avere de sute de milioan de dolari si isi permite sa investeasca in tehnologii si metoda de ultima ora, Mayweather a declarat ca vrea sa se intoarca la "stilul lui Rocky Balboa". Mayweather s-a antrenat pentru super meciul de 300 de milioane de dolari taind lemn cu un topor! "Trebuie sa ma intorc de unde am plecat. Trebuie sa revina la ziua unu, cand am pasit in sala de box. Sa tai lemne e cel mai bun antrenament pentru mine si pentru orice boxer. Vreau sa castig sigur meciul cu Pacquiao si vreau sa fiu puternic mental, pentru ca nu intalnesc un adversar oarecare. Am dat la ciocan de cand aveam 10 ani, cand am facut 13-14 ani ma antrenam in padure, taiam lemne", spune Mayweather. Meciul acestuia cu Pacquiao are loc duminica de la 6 dimineata si are o reteta financiara incredibila, de peste 300 de milioane de dolari. De altfel, interesul pentru meci a fost atat de mare incat cele 1000 de bilete puse in vanzare la meci s-au vandut in mai putin de un minut. Many Pacquiao a ajuns in Las Vegas in autocarul sau de lux si a anuntat ca il va invinge pe neinvinsul Mayweather in fiecare runda a luptei de pe 3 mai.
Recommended Posts