Guest Costii Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Cristiano Bergodi a revenit astăzi în România pentru a o prelua pe Rapid. Italianul a susținut o conferință de presă la baza ProRapid, acolo unde a venit alături de alți 4 oficiali ai clubului vișiniu. 15:30 Și Valerii Moraru a fost prezent la conferință și a vorbit despre alegerea lui Bergodi. "Cristiano Bergodi știe ce înseamnă Rapid. El a mai lucrat aici și a avut și succes. La rugămintea noastră, a acceptat să fie antrenorul echipei. De azi vom încerca să îmbunătățim lucrurile și să ne salvăm Am vorbit și cu Marius Șumudică, un antrenor foarte bun, dar după discuții cu jucătorii și țînînd cont de lot, am decis că Bergodi este mult mai potrivit" a declarat Moraru. 15:15 Deși a fost prezentat la ora 14:00, antrenorul s-a fîstîcit și le-a urat celor prezenți Bună seară! Iată toate declarațiile: "Bună seara! Rapid reprezeintă pentru mine cel mai mare regret, de cînd mi-am dat demisia în 2007. Pentru aceste opt etape am venit cu sufletul deschis și vreau să dau o mînă de ajutor echipei. Contractul este pînă la finalul lunii mai și după aceea vom vedea ce va fi. Cu suporterii m-am înțeles foarte bine și sper să fac o treabă foarte bună. Este riscant, dar e frumos. Am vrut să vin, să lucrez din nou. Cred că putem face treabă bună. Jucătorii trebuie să aibă mai multă încredere în calitățile lor. Totul se joacă pînă la final. Încă nu este decis cine va retrograda. Sîntem la șase puncte de FC Brașov" a spus Bergodi la conferința de presă. Știrea inițială: Italianul a vorbit despre situația echipei și despre șansele de salvare de la retrogradare. "Știu că este greu, dar nu cred că va fi imposibil să ne salvăm. Sînt la curent cu situația lotului și trebuie să fim curajoși. Pentru Rapid, salvarea de la retrogradare ar echivala cu un campionat cîștigat. Pentru mine, cel mai mare regret este că am plecat în 2007, după ce am cîștigat Supercupa. Aveam o echipă foarte bună. Știu că Steaua a pierdut multe puncte în ultima lună și că este un campionat încins. Și pentru titlul și pentru retrogradare este o luptă puternică" a declarat Cristiano Bergodi la sosirea pe aeroport.
Recommended Posts