Guest Costii Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Cristi Pustai a fost demis de la Rapid. Moraru a anunțat în exclusivitate pentru GSP.ro informația. DETALII AICI 22:10 UPDATE Bergodi i-a confirmat directorului GSP, Ovidiu Ioanițoaia, tratativele avansate cu Moraru și a anunțat că va sosi în țară mîine, la ora 11:00, cu o cursă de Roma. "În linii mari m-am înțeles cu domnul Moraru, mai sînt de pus la punct doar ultimele detalii. Vin cu speranța că împreună cu jucătorii și cu suporterii Rapidului vom reuși salvarea de la retrogradare. Misiunea e foarte grea, dar nu imposibilă", a declarat Bergodi pentru GSP. 21:45 UPDATE: Potrivit DolceSport, Cristiano Bergodi are mari șanse de a fi numit pe banca Rapidului. Acesta ar urma să sosească mîine în București și ar putea conduce antrenamentul. În 2007, italianul a cucerit Supercupa României cu Rapid în fața lui Dinamo, la penalty-uri. Știre inițială: Antrenorul și patronul Valerii Moraru au avut încă o întîlnire în această seară și au discutat despre posibilitatea de a întrerupe colaborarea. Oficial, Valerii Moraru a anunțat că Pustai rămîne deocamdată pe banca Rapidului și că nu s-a luat încă nici o decizie. Patronul echipei a lăsat însă de înțeles că în următoarele ore va lua o hotărîre finală. Se pare că părțile s-ar fi înțeles asupra termenilor în care se va face despărțirea, dar șefii de la Rapid nu vor să o oficializeze pînă cînd nu vor bate palma cu un alt tehnician. Conform surselor GSP.ro, Pustai a condus azi antrenamentul de la baza ProRapid într-o atmosferă apăsătoare, jucătorii fiind marcați de situația de la echipă. Marius Șumudică, unul dintre favoriții pentru a-i lua locul lui Cristi Pustai, a vorbit despre posibila venire la Rapid: "Am declarat că atît timp este antrenor la Rapid, nu vorbesc. Știu că că nu este confortabil pentru Pustai să auzi că cei din conducere vorbesc despre alți antrenori. Acum, dacă nu mai este antrenor, pot vorbi despre o posibilă revenire. Momentan nu am avut nici o discuție, dar vom vedea. Eu sînt prieten cu jucătorii, dar nu se pune problema să le cer acestora să insiste pentru mine. Dacă vin la Rapid, aș prelua echipa pentru opt etape și aș încerca imposibilul. Aș putea încerca să duc echipa pe locul 12. Mai mult de atît nu se poate. În acest moment, echipa este retrogradată. Ar fi una din condiții să vină cineva cu mine în conducere. Dinu Gheorghe e unul dintre acești oameni. El poate să-și pună amprenta pozitiv pe echipă" a declarat Marius Șumudică la DolceSport.
Recommended Posts