Jump to content
Facebook Twitter Youtube

EXCLUSIV Moraru anunţă în premieră că l-a demis pe Pustai » Explică de ce l-a ales pe Bergodi și nu pe Șumudică

Recommended Posts

Guest Costii
Posted (edited)

658855-cms-image-000012101.jpg

Valerii Moraru a dezvăluit în exclusivitate pentru GSP.ro că a ajuns la un acord de reziliere cu Cristi Pustai în ceea ce priveşte rezilierea contractului şi spune care au fost motivele ce l-au determinat să-l aleagă pe Cristiano Bergodi în locul acestuia.

"Am reziliat de comun acord cu domnul Cristi Pustai. I-am plătit banii pînă în vară. Mîine ajunge domnul Bergodi în țară, l-am preferat pe el pentru că s-ar putea înțelege mult mai bine cu străinii pe care îi avem în lot, cunoaște fotbalul românesc foarte bine.

Șumudică, Pustai și Bergodi sînt antrenori foarte buni, dar l-am preferat pe ultimul pentru că s-ar putea înțelege mult mai bine cu jucătorii străini din lot"
Valerii Moraru
Edited by Costin™
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links