Jump to content

Recommended Posts

Posted
Criza de la Rapid se adanceste. Giulestenii au pierdut ultimele trei meciuri disputate in Liga I, iar sansele de a se mai salva de la retrogradare s-au diminuat considerabil
Patronul Valerii Moraru e gata sa-l schimbe pe Pustai si va negocia din nou cu Sumudica

Rapidul a pierdut si derby-ul cu Dinamo, sambata, scor 0-2, iar echipa lui Cristi Pustai a ajuns la trei infrangeri consecutive in Liga I.

Dupa ce au pierdut jocurile cu Universitatea Cluj si ASA, rapidistii au cedat si in fata rivalilor din Stefan cel Mare, iar calculele pentru evitarea retrogradarii s-au complicat si mai rau.

Giulestenii au ramas cu 22 de puncte in clasament si trebuie sa recupereze pana la 8 puncte in ultimele 8 etape pentru a mai spera la salvare. Giulestenii trebuie sa recupereze distanta fata de FC Brasov si chiar fata de Concordia Chiajna pentru putea evita "matineul".
schimba-macazul-rapidul-poate-avea-de-as

In aceste conditii, patronul Valerii Moraru ar fi din nou pregatit sa produca un soc la echipa. Digisport noteaza ca, dupa ce l-a bagat in sedinta pe Pustai si saptamana trecuta, Moraru se gandeste din nou la o posibila demitere.

Iar numele inlocuitorului e unul vehiculat in ultima saptamana - Marius Sumudica. Plecat de la Chiajna in urma unui conflict cu sefii, Sumudica a confirmat ca a discutat cu Moraru si spune "Rapidul va ramane intotdeauna o provocare".

"Sa vin acum la Rapid e o provocare pentru mine. Eu acolo am niste jucatori pe care-i respect foarte mult. Sangele meu e ca al lor, avem aceeasi grupa. Sapunaru, Daniel Niculae, Bornescu, Pancu! Am avut discutii si cu ei, m-au sunat. Ma gandesc foarte serios, este echipa pe care o iubesc. In momentul de fata este ca si retrogradata. Dar atat timp cat sunt sanse matematice, consider ca valoric locul lor nu este acolo", a spus Sumudica la Digisport.

Sumudica a precizat ca nu isi va da acordul sa semneze cu Rapid pana cand Pustai nu isi va incheia conturile cu Rapid, daca si le va incheia!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.