heimWerker Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Game: Counter-Strike: 1.6 Status: Running (89.44.246.165:27015) Players: 32/32 Average: 21 Rank: 155 Map: de_dust2 Name: CSDM.CSBLACKDEVIL.COM # KING OF OUTSTANDING Hostul este platit pana pe 23.04.2015 si este in valoare de 23 euro. Serverul se vinde cu addons. Pretul este de 20 euro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Salutare, serverul este offline , daca incerci sa pacalesti pe cineva nu vei reusi. Rezolva problema si discutam , pana atunci .. O zi buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-KnockOuT- Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 E bug gametracker daca o sa-l adaugi la favorit o sa vezi ca e online deci nu incearca sa pacaleasca pe nimeni . verifica inainte sa acuzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimWerker Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Salutare, serverul este offline , daca incerci sa pacalesti pe cineva nu vei reusi. Rezolva problema si discutam , pana atunci .. O zi buna ! Aloo gara, inainte sa imi dai banii si sa facem afacerea discutam direct cu adi. Ma *** pe ei de 100 ron, dar nici gratis nu il dau. Am bagat 300 ron + o luna boost CSBD, asta insemnand 540 ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Aloo gara, inainte sa imi dai banii si sa facem afacerea discutam direct cu adi. Ma *** pe ei de 100 ron, dar nici gratis nu il dau. Am bagat 300 ron + o luna boost CSBD, asta insemnand 540 ron. Intelesesem ca ai fi un baiat care se implica intr-un server cu inima dar cred ca m-am inselat te-ai luat dupa doc ala si alti fouderi de ai tai ai ionceput cu botii aia de la clau si etc s-a ales prafu in fine totusi sper sa revii aici si sa faci un server frumos asa cum aveai cand era bostat la csbd Bafta cu vanzarea scuze de of topic 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimWerker Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 Bine leonidas, NEXT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOri Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 (edited) Nu sunteti in stare sa faceti un svr de respawn..cum erau cand aveam eu svr de respawn ..ala se numea svr nu ce faceti voi plini de boti..am intrat o data la voi pe svr si chiar era jalnic...maI si vreti bani pe servere care nu au valoare Dev de ce dai warn....tie dor de ceva sa auzi sau ...??? Nu poti sa ati vezi de oala ta.....???nnu te mai baga in seama fara sa fi bagat ...ptrr ce imi dai warn??? Daca mai primesc war plus ca am un svr de administrez ...oo sa te las pe tine pe com...nu mai fiti asa de zmeI n fata pcului....vezi ca bagarea de seama nu e bine...off topic?? Edited April 13, 2015 by DOri WARN +2 / OFF-TOPIC 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimWerker Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Nu sunteti in stare sa faceti un svr de respawn..cum erau cand aveam eu svr de respawn ..ala se numea svr nu ce faceti voi plini de boti..am intrat o data la voi pe svr si chiar era jalnic...maI si vreti bani pe servere care nu au valoare Dev de ce dai warn....tie dor de ceva sa auzi sau ...??? Nu poti sa ati vezi de oala ta.....???nnu te mai baga in seama fara sa fi bagat ...ptrr ce imi dai warn??? Daca mai primesc war plus ca am un svr de administrez ...oo sa te las pe tine pe com...nu mai fiti asa de zmeI n fata pcului....vezi ca bagarea de seama nu e bine...off topic?? Continut mare, inteles pr0st. Sfatul meu pentru tine este sa mai mergi la scoala si sa lasi tu PC. Si ai foarte mare dreptate cu "bagarea de seama nu e bine se spune e buna" si sa ajungem unde voiam, nu stiu ce cauti tu aici cand deja esti owner pe un server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts