Guest Costii Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 HTC a prezentat pe 31 martie in cadrul unui eveniment dedicat telefonul One M9. Acesta va ajunge in magazine din 3 aprilie la preturi incepand de la 3200 de RON. Nu vom discuta despre eveniment ci vom spune cateva cuvinte despre telefon. Ne-am jucat cateva minute cu el si imediat am vrut sa-l testez cu AnTuTu. Am facut si acest lucru, insa hadeti sa o luam pe rand. Din punct de vedere al design-ului acesta este asemanator cu One M8, doar ca butoanele de volum si de power au fost usor schimbate. De asemenea carcasa este disponibila in doua tonuri de culoare. Este in continuare din metal, bine finisat si comod de utilizat chiar si cu o singura mana. Interfata HTC Sense este aproape identica cu cea de pe M8, insa aduce cateva lucruri minore in plus. Printre acestea se numara cateva setari de personalizare, teme noi, fluiditate crescuta si cam atat. HTC M9 poate fi numit drept facelift-ul lui M8, caci mari diferenta nu sunt. S-a lucrat la camera, iar aceasta are acum 20 de MP si este produsa de Toshiba. Mai nou stie sa filmeze 4K, insa pe moment nu va putem spune mai multe deoarece nu stim cum realizeaza fotografiile. Am facut cateva in interior pe lumina slaba si le puteti vedea intr-o galerie foto ceva mai jos. Telefonul a mai primit tehnologie Dolby Audio ce ar trebui sa ofere o experienta acustica mai buna, a pastrat ecranul LCD IPS Full HD de 5 inch, iar ca platforma ruleaza celebra Snapdragon 810. Daca va intrebati cat de tare se incinge acest terminal aflati ca nu exagerat de tare. Acesta a primit un update ce scade frecventa procesorului la 1.8 GHz pentru a evita supraincalzirea. Am rulat AnTuTu iar acolo se poate vedea cel mai bine. HTC One M9 urmeaza sa fie disponibil din aceasta saptamana la preturi de la 3200 RON.
Recommended Posts