Guest Costii Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Am fost rugati sa va recomandam nu doar monitoare ci si sisteme audio. Pentru ca ne ascultam cititorii le oferim exact ce acestia doresc. In acest articol o sa va recomandam o serie de sisteme audio gandite pentru PC, atat pentru cei cu urechi mai fine cat si pentru cei fara pretentii. In primul rand trebuie sa va aducem la cunostinte ca recomandarile pe care le facem sunt bazate atat pe cunostintele noastre in materie de IT, dar si de reputatia respectivului produs. Alegem cu grija produsele si ne uitam si la review-urile cumparatorilor, dar si la review-urile profesionale. De asemenea exista cazuri in care unele produse le detinem noi, membri din familie sau prieteni si putem sa ne facem o parere mai buna despre ele. Astazi vom discuta despre sisteme audio pentru PC, iar cei care ne cistesc mai de mult stiu ca eu sunt o persoana cu o ureche mai fina, sau cel putin asa ma consider eu. Imi place sa investesc in sisteme audio atat cat imi permite buzunarul. In trecut v-am oferit sfaturi despre cum sa va alegeti boxele, recomandari de casti si chiar cateva review-uri la sisteme audio sau casti. Sper sa pot face mai multe, insa astazi va recomand boxe pentru PC. Fie ca sunteti un utilizator normal indecis sau un utilizator cu pretentii, sper ca in acest articol sa gasiti produsele de care aveti nevoie. De mentionat ca un sistem audio se va auzi mai bine daca folositi o placa audio dedicata. Este valabil mai ales in cazul persoanelor care cheltuiesc multi bani pe boxe. O pereche de boxe ceva mai scumpa, sa zicem peste 400 lei, va avea nevoie de o placa audio dedicata pentru a putea functiona la capacitate maxima. Altfel poti spune ca ai aruncat banii pe fereastra. O sa va recomandam intr-un articol separat cateva placi audio dedicate. Logitech Z150 Boxe micute si cu o calitate audio neasteptat de buna. Cam asa as putea sa le descriu. Sunt pe biroul unui amic si le foloseste pe placa audio integrata. Sunt usoare si pot fi usor de transportat daca doriti acest lucru. Au 5W putere si m-au impresionat prin calitatea chiar decenta pentru pretul pe care il au. Daca nu dispuneti de multi bani si doriti niste boxe care sa produce zgomot prin camera…acestea ar fi o solutie ieftina. Sunt disponibile la 94 de RON. Microlab M111 Microlab poate nu va spune mare lucru, insa trebuie sa stiti ca acest producator ofera produse de o calitate premium in acest segment. In materie de boxe pentru PC, cel putin la noi in tara si-au facut un renume in ultimii 5 ani. Chiar eu detin un sistem Microlab, modelul FC530U ce l-am prezentat AICI. Sistemul de fata este de tip 2.1, iar din spusele clientilor pare un sistem best buy. Are 12W, distorsiuni de 0.3%, adica foarte mici, iar impedanta este de 4 Ohm. Au telecomanda cu fir, satelitii ofera 3W, iar subwoofer-ul 6W. Acesta din urma are o rata de raspuns intre 35 si 20.000 Hz. Costa in jur de 150 RON.
Recommended Posts